Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már valahol melltartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már valahol melltartó nélkül vagy bugyi nélkül átlátszó ruhában (pl vékony fehér nadrág/szoknya vagy trikó. )?

Figyelt kérdés

Azt is írjátok le hogy hol, milyen helyzet volt... Én már voltam, csak érdekl h mások hogy vannak ezzel? Kort is írjatok.

17/L

2010. márc. 30. 16:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
én kutyát mindig bugyi nélkül sétáltatok, de hát ezt senki nem tudja csak én! melltartó az van, de akinek szép kis formás melle van, miért ne lehetne melltartó nélkül???
2010. ápr. 3. 18:46
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

Csak kismellűek nem hordhatnak melltartót? Ez szerintem marhaság, már bocsánat.

Én mondjuk hordok melltartót, megszoktam, úgy érzem jól magam, de most komolyan, miért kizáró ok, ha valakinek nagy a melle?

2010. ápr. 3. 21:38
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én általában hordok melltartót, de bugyit nem mindig. Vékony fehér nadrág volt már úgy rajtam de kizárólag este.
2010. jún. 23. 22:47
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

Egyszer átmentem a szomszédban lévő boltba úgy, hogy egy tanga meg eg átlátszó trikó volt rajtam.

15/L

2010. jún. 30. 23:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Szoktam fehér átlátszó nadrágban császkálni a városban.

Nincs abban semmi.Szoknyában bugyi nélkül főleg itthon,de volt rá példa hogy így mentem el valahova. Pólóban bugyi nélkül főleg nyáron így alszom.

Edith (14)

2010. júl. 2. 00:11
 16/20 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó, mekkora kis ri*anc vagy, mit keresel ébren ilyen későn?Kis hülye, megáll az eszem...
2010. júl. 2. 00:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
pl.Egy baráti rendezvényen strandröplabda verseny volt.Egy pólóban melltartó nélkül,és egy rövid biciklis nadrágban voltam bugyi nélkül.Így is izzadtam.A szünetekben ráültem egy srác combjára tök izgi volt.
2011. febr. 16. 10:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

néha szoktam fehér átlátszó pólóban melltartó nélkül webakmerázni és eléggé átlátszik a bimbim

14L

2012. júl. 8. 19:09
 19/20 anonim ***** válasza:
52%

Régebben a barátnőm és én kint meztelenkedtünk az udvaron, jött a fagyisautó, ő felkapott egy óriáspolót, én meg egy bő nacit. A fagyissrácnak majd kiestek a szemei, úgy bámulta a csajomat, szép kerek cicik, a poló alja pedig úgy kb a nunija alatt volt 5 centire, amikor behajolt az autóba kivillant a popója, erre felállt a farkam, alig bírtam vele. ott himbálózott a farkam, azt mondta lehetett látni a nadrágban.

A hugom nyáron sosem vesz semmit az egyberuhái alá. Őrá is csorgatják a nyálukat a kanok. Van is mire, szerintem is jó nő lett.

2013. nov. 21. 19:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

:D Utolsó, ne sértődj meg, de eléggé emlékeztetsz a nyíregyházi cigánytelepen párosodó kutyákra a leírásod alapján... h hogy himbálózott meg ilyenek.....

20/L

2014. szept. 17. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!