Anyukák! Keresztelőn nadrágban szeretnék lenni. Szerintetek szoknya vagy nadrág?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 19:18
1/9 anonim válasza:
Ha nem farmer,hanem kicsit alkalmi jellegű,akkor nyugodtan lehetsz nadrágban is.
2/9 anonim válasza:
én hosszú alkalmi nyáriruhában voltam. Ha a praktikumot nézed, akkor inkább nadrág. Viszont én annyira örülök, ha a férjem mellett feszíthetek valamilyen alkalommal, hogy mindíg ruhát/szoknyát veszek. Így én is nőnek érzem magam, és ez nem árt az önbecsülésemnek.
3/9 anonim válasza:
ha nem akkor lett volna az esküvőnk is amikor a keresztelő,akkor én is nadrágba lettem volna.felvettem volna a nadrágkosztümömet.
szerintem nyugodtan legyél abban amiben jól érzed magadat,csak persze alkalomhoz illően.
/S/
4/9 anonim válasza:
Én is nadrágban voltam,egy csini kosztüm szerűben.Szerintem nincs ezzel gond,ha alkalmi,miért ne lehetnél nadrágban!?
5/9 anonim válasza:
én is nadrágban voltam,utálom a szoknyákat.
6/9 anonim válasza:
Én valamikor az iskolában voltam utoljára szoknyában, úgy 8. körül. Utálom. A ruhát is. Nekem az olyan, mintha semmi sem lenne rajtam alulról.
Én is nadrágban leszek a fiam keresztelőjén.
Ha az a kényelmesebb neked, akkor nyugodtan legyél nadrágban.
7/9 anonim válasza:
Én nadrágban voltam keresztanya.
8/9 anonim válasza:
Amelyik kényelmesebb, amelyikben jobban érzed magad! Ha mindkettő elég ünnepélyes, akkor így dönts.
Még én sem tudom, miben leszek..
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nadrág:)
2010. jún. 25. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!