Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért tetszik jobban egy...

Miért tetszik jobban egy szoknya egy fiúnak, mint egy nadrág? (tudom, általánosságban nem)

Figyelt kérdés

Elsősorban csak azért kérdezem, mert tapasztaltam már hogy vannak szülők, akik a fiúgyereknek szoknyát vesznek. Szerintetek miért?

Tetszik a kisfiúnak vagy mert indentitás zavara van?

Csak azt nem értem, hogy az iskolába is így jár, vagy csak otthonra engedik felvenni neki?

2008. dec. 8. 12:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nyilván ezer oka lehet, ebből néhány számodra vicces lehet a többiről meg tán fogalamad sincs. Mindenesetre ha komolyan vennéd a szakmád akkor nem irtad volna ide ezt a kérdést. Hanem emberszerető és gyerekekkel bánni tudó felnőttként ott helyben lekommunikálod velük.

1) hugának, nővérének karácsonyra. 2) interszexuális (hermafrodita) sajnos a gyerek. 3) hóbort amit le kell zárni. 4) vicces 5) esetleg ha már idősebb akkor meleg

6) farsangi jelmez 7) csak téged akartak kiakasztani mert nem kérdezted meg miben segíthetsz. 8) ultrahang szerint lány lesz a kistesó. 9) skóciai nyaralás lesz. stb.

Szép életet, sikeres munkát kívánok!

2009. febr. 8. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!