Azok a lányok írjanak nekem, akiknek igazi és kicsi mellük van (pl. : 75/A) és tökéletesen meg vannak vele elégedve. Van ilyen?
Hak ismellü vagy, akkor mekkora a mellbőséged és a kosár, milyen cicigixet használsz, ha használsz egyáltalán, milyen bikinit hordasz, ha strandra jársz, és miért nem vagy olyan bolond, mnit a többi csaj, akinek a nagy mell a mániája? :)
Azt is leírhatjátok, ha egy pasi megnéz az utcán, mert tetszik neki a cickótok, kifejezetten az hogy kicsi és feszes, vagy ha esetleg kaptatok ak is melletek miatt rajongói levelet, esetleg ha a párotok kifejezetten azrát rajong a cicitekért, mert olyan mailyen, nem csak elfogadja, nem kifejezetten nem szereti a nagy melleket.
80/A, mellem nincs csak egy darázscsípésnyi de nagyon örülök neki mert nem kell melltartót sem hordanom. Régen utáltam, de már kinőttem azt a korszakot:)
A strandon ilyesmiben érzem jól magam: [link]
Más nem igazán áll jól bikiniből.
A pasik nem a mellem miatt szoktak megnézni az utcán, és szerintem ez is egy pozitív dolog, hiszen így is megnéznek valamiért, sokszor utánam fütyülnek, és pont ezért nem érzem magam kevesebbnek mint egy nagy mellű nő, valami szép bennem is van mellek nélkül is:)
25/l
Nekem 75/A-s van és többé kevésbé ki vagyok vele békülve, de ha jönne a jótündér, hogy csinál nekem kb 2 számmal nagyobbat, nem mondanék ellent. idáig minden barátom szerette a melleimet, tökéletesen meg voltak vele elégedve, sőt kifejezetten megőrültek érte, hogy ilyen kicsik, de én akkor is jobban érezném magam nagyobb mellekkel, mert így bizonyos felsők nem állnak olyan jól:( jobb napjaimon amúgy tetszenek, rosszabbakon meg még ennél is kisebbnek látom őket:S nagyobbító műtétre azonban így sem vállalkoznék, taszítana a tudat, hogy valami idegen anyag van belémimplantálva.
hát rajongói levelet a melleim miatt eddig még nem kaptam, ez aranyos:) az a fő bajom amúgy a melleimmel, hogy csomószor attól félek, hogy vajon a következő kiszemeltemnek is fog-e tetszeni? bár idág mint ahogy írtam mindegyik rajongott értük, mindig feltámad bennem ez a kétely... az egyik exem azt mondta, hogy pont azért szereti a melleimet, mert olyan aranyos, kicsi formás és nekem az alkatomhoz nem is passzolna szte nagy mell. hát úgy kb. ennyi.:) és te kérdező hányadán állsz ezzel a dologgal?
(23)
Vettem a poént :)
Mindenki maxot kapott tőlem :)
második válaszolóm, én is 23 vagyok, és nekem is kicsi melleim vannak. Utáltam őket, de már nem :)
rájöttem h mi csak zat hisszük, h mindenki nagy melleket akar, kainek nincs, és h a pasik csak arra buknak igazán. Amúgy ha formás és feszes az mindennél gusztusosabb. Fájnak még így is :)
A nagy mellűeknek ritkán lesz kisebb, max ha fogynak, de akkor nyúllani, lógni fog nekik, meg csikos lesz, nekünk meg még nőhet a mellünk, de hak icsit nagyobb lesz még akkor sem fog lógni. De mi még mindig jobban válogathatunk a felsőkből, mnit a nagymellűek, mert ha a varrás nem oda esik ahová kéne, akkor nehezen választanak ruhát, van aki nem isw szereti kirakni, inkább elrejti amije van. A régi időkben főleg bennszülkötteknél lekötötték, vasalták őket, sőt a középkorban meg mikor fűzőt hordtak az volt a divat, a lapos mell. Csak a cédáknak volt kinn. A kismellüek negatív hozzáállása meg a hülye divat követése az, amivel a nagymellüekben is keltjük az önbizalmat, meg a tévhitet, hogy úgy kezeljük a kis mellet, mintha egy betegség, vagy szépséghiba lennem ondván hogy: nem baj, beletörődöm. Ami nem hiba, és nem ronda, abba nem beletörődni kell, vagy korigálni rajta, hanem szeretni és büszkének lenni rá. Ha kicsi a mell, akkor nem azt kell hangoztatni (mzutatni) h menyire kicsi, hanem h igenis van mellem, és h nem a mellekről szól az élet :)
dem égcsak a nőiesség vagy a szexisség sem. Lehet valaki bombázó kis mellekkel is. Lehet nem feltűnő annyira, de attól még ugyanolyan szép. Ez oylan mnit a szőke haj, barna haj, vörös, valakinek ez jön be, van akinek amaz, egyik sem jobb szebb a másiknál, csak különbözőek :)
Nekem nincs is olyan h zsánerem, mnidig valakiben megtetszik valami. Én sem a nagy farokra bukok pasiknál, ahogy a nagy izmok sem mérvadóak, a pasik legtöbbje sem a cicababákra, a gigantikus mellekre, vagy a szilikonokra, lógó csöcsökre stb bukik :)
amugy én kaptam 4-5 emebrtől a 23 évem alatt leveleket, amikben azt ecsetelték _ nem szexre invitálva csupán, hanem udvarló jelleggel, szinte már már betegesen istenítve, bálványozva, hogy mennyire imádják kifejezetten a kis melleket, művészileg is, szexuálisan ésm inden téren. Hát le ovltam hidalva h vannak ilyen pasik. Durván undorodnak a nagy mellektől, vagy csak hidegen hagyja őket. Ha szeretnek valakit elfogadják, de ha lehet akkor inkább kis mellü csajokat választanának :)
Tökre fordított az egész :) eljön az az idő, mikor nem divatot csinálnak a feltüónési viszketegségből, és még a nagy mellüek fognak irigyelni minket?
Ja, és ciki lenne, ha csak a nagy csöcsök miattk éne 3 számmal nagyobb felsőt választani magamnak (nagymama méret) auopkból meg nem nagyon gyártanak divatos tiniknek való felsőket. A nagy mell annyira felnyomja a pólókat, hogy kismama fazonnak tűnnek, ha lazább ruhát vesznek fel, akkor meg olyan,m intha sátorba lennének bújva, amúgy öregít is a nagy cici. Olyan hurka, mint amilyen az úszógumi szokott lenni a derék fölött, ha a nagy popó nem tetszik a nőknek, a vastag csülök, és a toka, meg a has, akkor a nagy mell minek kéne nekik? Főleg ami aránytalan?
Gondolom az meg nektek sem tetszik, ha valakinek szilikonja van, és az implantátum körvonala tökéletesen kirajzolódik, és amikor hanyatt fekszik a csaj, akkoris ugyanugy állnak a mellei, mintha állna, vagy ülne stb. Ez kissé gusztustalan.
Pl én rondának tartom a túlzásba vitt szoláriumot, főleg ha valakinek szeplős meg májfoltos a bőre, és kifejezetten rosszúl vagyok, ha valakinek cigánybarna bőr mellett még hidrogénezi is a haját, mint egy őszülő néger :)
A Voksán Virág kacsacsőre sem tetszik, főleg azért, mert tök olyan, mnitha a kelemen Annát látnám, csak feketében, tökre majmolják egymást, és mindegyik feltöltött ajaknak olyan kiforduló formája van, középen egy kis bemetszéssel. Mint aki allergiát kap a ráktól és feldagad a szája. Nekem kakor volt utonjára ilyen, mikor lestukkoltam a polc szélét és elharaptam a számat :)
Marilyn monroe a nagy szexszimbólum és bálvány, meg az Audrey Hapburn, neki is fehér bőre volt, és nagyon kicsi mellei. Csak spanyol szexhez meg a vizimentéshez tökéletesek, de amúőgy meg mit kezdene velük az ember?
Aki meg anya, annak a kis mellében is lesz tej, és az h ki milyen jó az ágyban nem méretfüggő :)
Meg tök jó, mert ha cicific nélkül járunk, az is szép, ésk ényelmes is, de a nagy mellüek ezt nem tehetik meg.
Kinek kell kettő felesleges zsírcsomó? Amúgy a nagy melüek hajlamosabbak a rákra és nehezebben tudnak sportolni. Ha meg gyerekük lesz és még meg is öregednek akkor meg a térdükig fog lógni :)
Van aki mnodta, ha tejcsárdát akarna magának, akkor a tehenekkel aludna :)
A kis melleken jobban látni, ha fel vannak izgulva, sőt a hidegtől, vagy érintés hatására is sokkal kerekebbnek néznek ki, és jobban hegyesedik a bimbó :) sok más csaj ha ilyet meglát, kakor sugdolóznak, mintha ciki lenne, közbe meg tudják h a pasiknak az bejön, és ők sem kevésbé kihívóak, mikor 20 centis dekoltázzsal feszítenek :)
igenis meg kell mutatni, hogy ak ismellüekre is lehet irigykedni, és hogy olyan gyönyörű kis mellek léteznek, hogy mindenki oylat akar majd magának, a pasik többsége meg csak azt simogatná, de ha szép és okos egy csaj, akkor előbb nézik meg az arcát, a mosolyát mnit a cicijét. Amúgy a pasik többsége egy fórumon azt írta, ha már az alakot nézik, előbb nézik a popsit meg a lábakat, és persze az arcot, utána csak a melleket, esetleg h ki milyen vékony. De ezek közül egyik sem mérvadó önmagában.
Nekem is mindig kicsi mellem volt, 70-75A, de én szerettem! Sportolok verszenyszerűen, még jól is jött, hogy ekkora. Nem zavart. Azért írok múlt időben, mert 10 hónapos kisbabám van. Amikor terhes lettem, azonnal 80C-re nőtt, aztán elkezdtem szoptatni... Most 85C-s melltartót hordok. Először fura volt, most már megszoktam és szeretem így is. De a kicsivel se volt gondom. :-)
Ja és leginkább merevítős melltartókat hordtam, illetve sportoláshoz sportmelltartót.
A párom, amikor összejöttünk, azt mondta, nem volt még ilyen kis mellű barátnője, de ilyen szép mellű sem!:-) Szóval a kis, feszes mellekkel is lehet hódítani ám!:-)
Nos...én nem vagyok kismellű(80/C)..de:
1.Nem nézem le a kisebb mellűeket mert a formája a lényeg,nem a nagysága
2.Viszont nektek sem kellene így beszélni a nagymellűekről,mert az enyémek például NEM lógnak és formájuk is nagyon szép.Nem hátráltatnak semmiben.Nagyon szép felsőket tudok venni.
3.Az az ideológia alakult ki,hogy a kismell szépséghiba,meg betegség?És a duciság?És az ó láb?És a nagyobb orr?És a többi meg a többi meg a többi?Ne sajnáltassuk már magunkat:)
Mindenki úgy jó ahogy van.Ha duci ha nagy orrú,ha kismellű
,ha nagymellű,szőke,barna,vörös...nem mindegy?:)
Hat nekem 85/B es de nekem igyis nagyobbak kellenenek ;))
Amugy hiaba szerintem midneki megkell elegedjwen azzal ami van !!
Es pl tenyleg az a hu de nagy sem jo.. a kcisi meg olyan kis praktikus nem idegesit h jajj nem er ossze a polo jajj nem tudsz teniszezni tole jajj kiesik a dresszbol stb :P
ha meg pasirol van szo a sracnak ugyis fogsz tetszeni ha kicsik a melleid :D
aztan ha megis nagyobbakat szeretnel probalj push up os melltartot vagy melltartos dresszet :D
pusziii`
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!