Hogy nézel ki?
174cm
58kg
sötétszőke vállig érő göndör haj
kék szem
világos bőr
és megvagyok elégedve magammal :) nincs túl sok választásom ha nem lennék csak nekem lenne rosszabb..:)
158cm
57kg
(kicsit körte alak)
sötétszőke mell alá érő hullámos haj
nagyon sötétbarna feketének látszó szem
világos,de nem hófehér bőr
Egy kicsit kellene fogynom,a magasságommal már kibékültem,az arcommal és a hajammal teljesen elégedett vagyok:)
170cm
61kg
hátközépig érő világosszőke haj
zöldeskék szem
eléggé fehér bőr(bár nyáron szépen barnulok)
babaarc
Összességében elégedett vagyok. :D
-165 centi
-közepesen fehér bőr(most barna a nyár miatt)
-fekete , derékig érő , nyíl egyenes haj
-homokóra alak
-(alkatomhoz képest) nagy mell.(formája is tökéletes, szeretem)
-kék szem.
Kép: itt a negyedik http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__20..
megvok elégedve többnyire.
21L
-53 kg(de izmos vagyok
-
171cm
57 kg
nagyon kék szem
barna göndör haj(mellig ér)
nagyjából megvagyok elégedve.
178cm magas
67 kg
kékes-zöldes szem
fekete haj-derékig érő fokozatosan van levágva
bőröm barnás, szoktam szolizni de nem viszem túlásba
nem nagyon vagyok magammal megelégedve mert széles a csípőm és nagyon izmos a karom nekem nem tetszik de ez van :D 19/L
156-158 centi (változékony), a súlyom titok, mert sok>.< Telt homokóra vagyok, jó nagy mellek, karcsú derék, széles csípő, arányosan hízok mindenhova.
Barna, közepesen nagy szemem van, hangsúlyos szemöldök, amit mániákusan mozgatok, leginkább a szemöldökömmel tudom kifejezni az érzelmeimet^^ A hajam szintén barna (de gondolkodok a sötétszőkén), nagyon göndör, néha kivasalom, de általában nem. Kb 10 centivel ér váll alá. Nagyon fehér bőröm van, de most nyáron sokat barnultam, nem pedig leégtem, mint máskor.
Mindent összevetve elégedett vagyok magammal. Elég "cuki" arcom van, inkább bájos, mint különösebben szép, de nincs okom panaszra (bár -5 kilót nem bánnék^^).
18L
kb.145 cm
35 kg
nagy kék szemem van
félhosszú egyenes szőke hajam van
kicsit lebarnultam
és meg vagyok elégedve magammal ^^
bár hízhatnék egy kicsit :)
167 cm
56kg
nagy, sötétzöld szemek
világosbarna haj, vállig érő
a bőröm télen világos, de nyáron hamar lebarnulok
hangulatfüggő. an amikor igen, van amikor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!