Hogy nézel ki? Mivel foglalkozol? Hány éves vagy?
Barna hajú,szemű vékony lány.
Végzős Egyetemista, jövő ilyenkor már büntetés-végrehajtási nevelő.
21/L
Nagyon hosszú barna hajam van, barna szemem, ovális arcom és nem vagyok vékony. :( Harmadéves vagyok főiskolán, közgazdász leszek turizmus-vendéglátás szakon.
21L
csezd meg,én is az akartam lenni,vagy nemzetbiztonságis,de meggondoltam magam a fizetés miatt.......költhetem másra is
szóval jobb híján orosz szakos bölcsész,pár év múlva tolmács a követségen(sweet dreams:)
barna göndör haj,kék szem,170 magas,okos és szép :P
stílust tekintve inkább nőies,mint legújabb divatkövető vagy sportos
19 vagyok,még valami?
Most csak 21/L-k vannak itt? :D
170 cm vagyok picit molett, hosszú fekete hajú, (megoszlik a vélemény a szemem színéről) szerintem kékeszöld. Jelenleg itthon vagyok a 13 hónapos kisfiammal, de már szeretnék visszamenni dolgozni. 21/L vagyok én is
17/L, gimi, kéttannyelvű osztály:S
164 cm, homokóra alkat, cseresznyefekete festett haj(vagy milyen xD) eredetileg világosbarna. zöld szem, szeplők mindenűtt :S télen nagyon fehér a bőröm, nyáron elfogadható :D
kb ennyi :D
májusban érettségizek, egy szakmám már van. Aztán fősuliba jelentkezem--- pénzügy-számvitel szakra (remélem fel is vesznek :) )
Molett testalkat, festett fekete haj (már kezd barnás lenni, mert barnát akarok már), barna szem, inkább a sportosabb ruhákat szeretem. :)
20/L
175cm/68kg, derékig érő, hullámos, rézszőke haj, kék, állandóan karikás szemek, sápadt bőr, körte alkat. Nagy kezek és lábak, hosszú ujjakkal.
Színváltásra hajlamos vagyok :D (A szemem néha zöld, a hajam néha inkább csak vörös, a bőröm pedig egy örökletes dolog miatt gyakran besárgul.)
16/l - ebből adódik, hogy suliba járok. Nyelvszakos vagyok egy gimnáziumban. Az érettségi után is szeretnék nyelvekkel foglalkozni.
Vörösesbarna, hátközépig érő göndör haj, 175 cm, 63 kiló, formás láb és fenék, de kis mell:(
Angol-portugál szakra járok, most leszek másodéves.
ÉS NAGYON SZERELMES:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!