Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Néha nem jut eszetekbe, hogy...

Néha nem jut eszetekbe, hogy ha néhány férfi látná, hogy nézel ki nem írnának ilyen alpári stílusban?

Figyelt kérdés

Komolyan sok férfi annyira nem tiszteli itt a nőket(nem,nem érdemel ki a nő sem több tiszteletet,de ugyanannyit igen mint egy férfi),bunkóságokat írnak a hozzászólásaikban,kioktatnak,kötekednek.

Néha eszembe jut vajon milyenek lehetnek,mert az életbe álltalába csak jópofiznak(nem tartanak csúnya lánynak és álltalába a külső érdekli őket.Sajnos)nekem,csorgatják a nyálukat,bókolnak,itt meg olyan flegmák,mintha kiskirályok lennének.

Ez lenne a legtöbb férfi rejtett oldala?Ilyenek vagytok?

Persze akadnak kivételek,tudom,sok rendes srácot ismerek,de ez most mellékes.Még mielőtt valaki azt írná,hogy megkeseredett férfigyűlölő vagyok,nem,4éve boldog párkapcsolatan élek.

22

2011. aug. 29. 19:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%

jajj nem unod még ezt a nők elnyomása témát?

a mai világban sokkal több minden készül a nőknek stb...

Jóval többet megtehetünk szóval jobb ha nem írsz ki butaságot

24/L

2011. aug. 29. 20:00
 2/15 A kérdező kommentje:

Te meg jobb ha visszamész álltalánosba és kérsz egy szövegértés tesztet.

Egyéként most,hogy ezzel a szöveggel akarsz jófejnek tűnni,valahogy olyan idióta benyomást keltessz.

2011. aug. 29. 20:05
 3/15 A kérdező kommentje:
Szerinted a bunkóság egyenlő az elnyomással?Ááá ez most fáj!:D
2011. aug. 29. 20:05
 4/15 dirtboy ***** válasza:
100%

én normálisan szoktam válaszolni de vannak néha olyan támadó nők meg ostobák hogy az csak na.általában velük is vissza fogom magam.

Én az életben is megmondom nekik a frankót pl.ha kérdik hogy dagadt e a segge és úgy látom hogy az akkor már mondom is hogy bizony dagadt.

Itt ha van olyan kérdés hogy dagadt e vagy hogy csúnya e pont hogy inkább nem írok semmit az ilyet jobb élőben a szemébe mondani,itt úgyis csak elolvassa és kész de az agyáig nem biztos hogy eljut,és hát lehet hogy ezért fogalmaznak durvábban mert finomkodással nem jut el az agyáig a válasz.

2011. aug. 29. 20:07
 5/15 A kérdező kommentje:

Értelek,de nem a képekre gondoltam,nyilván ha van éleményed még ha negatív is,azt vállalja a képet kirakó hölgy...esetek többségében kislány.

Pl an,hogy teljesen mással kapcsolatos kérdéseket tesznek fel,normális hangvételű,minden rendben,erre olyan tuskó válaszok jönnek.

Pl. szex,szerelem témakörben.

2011. aug. 29. 20:12
 6/15 anonim válasza:
81%

Kedves kérdező!

A kérdésed alapján elvárod, hogy tiszteletet kapjál a külsőd alapján.

Közben pedig siránkozol, hogy idézem:"nem tartanak csúnya lánynak és álltalába a külső érdekli őket.Sajnos" csak nekem ellentmondásos ez az egész?

Egyébként megmondom, hogy miért bunkózhatnak:

1)Attól, hogy kiírod, hogy 22/L még senki sem fogja tudni, hogy 200kg alatt vagy-e

2)Attól, hogy kiírod, hogy 22/L még senki sem fogja tudni, hogy nem egy pattanásos 15 éves fiúcska írta ezt

3)Attól, hogy kiírod, hogy 22/L még senki sem fogja tudni, hogy tényleg 22 vagy, lehet, hogy még csak 9

A másik opció:

Akik itt bunkóznak azok általában élőben csak azért nem bunkóznak, mert semmi önbecsülésük sincs, itt viszont név nélkül tudják osztani az észt.

Válaszd ki Te, hogy szerinted mi az indok!

(Továbbá én se itt, se élőbe nem szoktam bunkózni se lányokkal se fiúkkal (kivéve ha felbosszantanak)mert engem jó modorra tanítottak)

18/F

2011. aug. 29. 20:27
 7/15 dirtboy ***** válasza:
100%

persze értem én csak én meg az ilyen képeseket hoztam fel példának.

abban a téma körben rengeteg retardált van,talán ott vannak a legtöbben,mármint kérdezőből is meg válaszolóból is.

szerintem már az idegrendszerük tropa a sok dilis kérdéstől és már minden kérdéshez negatívan állnak hozzá ezek a személyek.

és a negatív hozzá állásból adódóan szándékosan kiforgatják a kérdést félre értelmezik,nem akarják meg érteni hanem csak valami hülyeséget be írni és kész.

2011. aug. 29. 20:29
 8/15 A kérdező kommentje:

azt hol írtam,hogy a külső alapján tiszteljenek?

arra akartam rávilágítani,hogy egy csinos nővel a férfiak sokkal kedesebbek(legalábbis az én tapasztalatom ez)és szomorú,hogy itt,arc nélkül,ugyanazzal a modorral,ezt nem kapom meg.

Azaz az embereket külső alapján itélik meg.

Azzal egyetértek,hogy itt arc nélkül nagyobb szája van a többségnek,mint a való életben.

Abban is lehet valami,hogy a szexuális kategoriába sok idióta kérdés van,de aki oda megy olasgatni,az vállalja szerintem:)

persze ez már más téma lenne.köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 29. 21:10
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Egyetértek a 20:27-es fiúval. 19L
2011. aug. 29. 21:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

én értem a kérdezőt, a többi pont azt csinálja, amit már írtak, most is kiforgatják a kérdésedet, és totál nem arra válaszolnak, amire kéne.

szóval itt jobban meglátszik az emberek intelligenciája, mint élőben, főleg, hogy egy számodra idegennel nem boncolgatsz olyan témákat, mint itt. ezért jöhet az oltás. külsőtől függetlenül.

másik, élőben tényleg nem vagányak, csethuszárság megy.

2011. aug. 29. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!