Néha nem jut eszetekbe, hogy ha néhány férfi látná, hogy nézel ki nem írnának ilyen alpári stílusban?
Komolyan sok férfi annyira nem tiszteli itt a nőket(nem,nem érdemel ki a nő sem több tiszteletet,de ugyanannyit igen mint egy férfi),bunkóságokat írnak a hozzászólásaikban,kioktatnak,kötekednek.
Néha eszembe jut vajon milyenek lehetnek,mert az életbe álltalába csak jópofiznak(nem tartanak csúnya lánynak és álltalába a külső érdekli őket.Sajnos)nekem,csorgatják a nyálukat,bókolnak,itt meg olyan flegmák,mintha kiskirályok lennének.
Ez lenne a legtöbb férfi rejtett oldala?Ilyenek vagytok?
Persze akadnak kivételek,tudom,sok rendes srácot ismerek,de ez most mellékes.Még mielőtt valaki azt írná,hogy megkeseredett férfigyűlölő vagyok,nem,4éve boldog párkapcsolatan élek.
22
Utolsó előtti felhasználónak nagy KÖSZÖNÖM!Azt hittem már ennyire nem tudom érthetően megfogalmazni amit kérdezni szeretnék:D
Utolsó válaszoló,de akkor a férfiaknak is:)
NA most, ha jól értem a kérdésedet, akkor téged az oldal személytelen jellege zavar?
Nézd, amondó vagyok, hogy aki arra sem képes, hogy egy felhasználó nevet kitaláljon magának (megkülönböztetés végett, önvállalás rulz), azt nem szabad komolyan venni. Főleg akkor nem, ha az lekezelően bánik az illetővel.
(Ehhez hozzátenném, hogy megfigyelhető, hogy a felhasználónévvel rendelkezőknél mindig van valami olyasmi érzése az embernek, hogy az illető a való életben is hasonlóképp' reagálna.)
Másrészt, mindenféle személyes stílustól el kellene tekinteni, ha az adott hozzászólás konstruktív, és valóban van érdemi mondanivalója. (engem is pl. a valóéletben sokan megszólna a "csúnya szarkasztikus" stílusom miatt, mert nem képesek továbblátni ennél)
Ugyanakkor szerintem, amíg az oldalon a felhasználónév nem kötelező, addig a helyzet nem fog változni.
@Kérdező:
A nicknevek alapján konkrétabban meg lehet különböztetni a felhasználókat. Tudni fogod, hogy "tulipán" így, meg úgy reagál erre, meg arra, szal "tulipán" egy éretlen tapló (vagy egy hasznos valaki); felhasználónév nélkül ilyen nincs. Anélkül válaszolhat akár ugyanarra a kérdésre is, mint két különböző ember, legfeljebb az email címéről lehet felismerni.
A másik az egy csöppet megmagyarázhatatlan (de megpróbálom :D). Arról van szó, hogy a nicknév miatt, az illetőnek "felelőssége" van a saját profilja felett, a saját megítélése felett, ezért megválogatja, mit ír.
Egy "kerek" profilnak van valami olyan hatása, ami arra ösztönzi az illetőt, hogy önmagát adja (lásd: fórumok).
Nem tudom, hogy lehetne ezt jobban körbeírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!