Hogy nézel ki? (Lent! )
1.Hány kg és cm vagy?
2.Milyen hosszú és színű a hajad?
3.Milyen ruhákban jársz?
4.Elégedett vagy magaddal?
Nemet, kort írj!
171 cm és 56 kg
mellig érő haj, szőke
télen: farmer+póló (pulcsi) mindig feldobom valami ékszerrel
nyáron: szoknya, sort, ruha, jöhet bármi
kicsit fogynék és az anyajegyem leszedetném szívesen
L/14
54kg 162cm
mellem alá ér, csokibarna, egyenes
csőfarmerek, 10-11cm magassarkúk vagy converse, kivágott/zártabb nyakú bővebb 'alapszínű' felsők(fehér,fekete,sötétkék,bézs vagy csíkos), kardigánok, hosszú nyakláncok(imádom a baglyosakat:D)
nem. rossz az arcbőröm meg úgy alapból :/
17l
1. 160 cm, 52 kg
2.hátközépig érő, sötétbarna, majdnem fekete (festett). egyenesen és hullámosan hordom
3.pl csőnadrág, magassarkú, mintás pólók, cicanaci, hosszított felsők, rövidgatya, pántnélküli miniruha, topánka, szandi
4.igen elégedett vagyok:)
17L
1. 50 kg körül vagyok és 160-162 cm.
2. Majdnem vállig érő szőkésbarna hajam van.
3. Általában farmert hordok, de van egy türkizkék hosszú gatyám is, amit szívesen felveszek, meg egy türkiz-fekete nyári, lenge szoknyám. Felsőm sokféle van. Szeretem, ha sok színű felsőm van, igyekszem mindig a legjobbat kiválasztani, órák hosszat tudok eltölteni felső vásárlással, imádom őket:D
4. Nem teljesen. Pl.: szeretném, ha annyi hajam lenne, hogy összetudjam fogni és több frizurát tudjak csinálni. Szeretném, ha vékonyabb lenne a derekam, kevésbé lapos a fenekem és kicsit izmosabb a lábam, ezért igyekszek is tenni vmit. Továbbá jó lenne még a B-s kosárméret is:D
16/L
1. kb. 56kg, és 172 cm
2. szőkésbarna, mellig érő, göndör hajam van
3. általában farmerben, és valamilyen nőies felsőben, de nyáron szeretem a csinos ruhákat is :)
4. Igen, bár nagyon meggyűlik a baj a hajammal, szivesen lecserélném ;P
50 kg, 176 cm
félhosszú, szőkésbarna
cicanadrág/farmer/miniszoknya. télen és ősszel mindig kabát és kötelező az ékszer :D
többnyire igen, nagyon vékony vagyok, a combom az egyetlen dolog amin változtatnék. izmosodnék kicsit. ja és szeretnék megszabadulni a fogszabimtól. :)
1.169 cm / 45 kg.
2.fekete, mellig érő haj
3.általába olyan rucikba amikbe akár 1 partiba is el lehet menni,szóval divatosakat szeretem:)
4.nem
17/L
1.65kg 174cm
2 rövid, fekete
3 rövidnadrág túrkálóból,póló szintén turkálóból
4 még 5kg izom kell
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!