Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy nagyon kövér nő nem lehet...

Egy nagyon kövér nő nem lehet szép?

Figyelt kérdés
Szinte mindenki leszólja a kövér nőket.Egy ápolt,helyes arcú,kedves erősen túlsúlyos nő miért ne lehetne vonzó?

okt. 2. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
0%
70: akkor vigyázz, nehogy meghízz! :)
okt. 3. 13:55
 72/76 anonim ***** válasza:
72%

Ez a veszély engem nem fenyeget, mivel mindig egészséges mozgásban gazdag életmódot folytattam, és igényes vagyok magammal.

okt. 3. 15:59
 73/76 anonim ***** válasza:
Jav. #71-esnek ment a válaszom
okt. 3. 16:01
 74/76 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, mit értünk kövér alatt. Ha azt, hogy telt, van melle, feneke és ezzel együtt hasa, combja, nem vékony karja is, az azért szerintem is sok férfinak tetszik. Az aránylag molettek is, de a súlyosan elhízott, neadjisten az a kategória, aki már járni is alig (vagy nem is) tud, szerintem már kevés embert vonz.
okt. 5. 13:53
 75/76 hungaroboy válasza:

És mutatkoznál is ilyen nővel?: igen.

Mennél vele strandra stb?: igen

El is vennéd feleségül vagy csak megdgnád?: elvenném feleségül.

A végén úgyis az dönt a kövér-sovány vitában, hogy a kiszemelt illetőnek milyen a viselkedése, természete és hogy össze tud e valaki úgy csiszolódni a másikkal, hogy ők egy pár lehessenek.

okt. 8. 23:56
 76/76 anonim ***** válasza:
Dehogy voltál te büszke! Csak egy gátlástalan bolond vagy!
okt. 23. 15:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!