Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy nagyon kövér nő nem lehet...

Egy nagyon kövér nő nem lehet szép?

Figyelt kérdés
Szinte mindenki leszólja a kövér nőket.Egy ápolt,helyes arcú,kedves erősen túlsúlyos nő miért ne lehetne vonzó?

okt. 2. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
63%

Ja, és az természetes domborulat legyen!

Hányingerem van a műciciktől, mű dolgoktól!

Nem is értem, hogy sok nő miből gondolja, hogy a műanyag majd vonzóvá teszi. Ja, hát ruhában még elmegy!

okt. 3. 11:39
 62/76 A kérdező kommentje:
Hülyén hangzik,de én büszke voltam arra,ha nagyon kövér kedvesemmel mutatkozhatok valahol.Mivel számomra szépek,nem gondolkoztam azon,hogy mások hogyan néznek ránk.Az sem zavart,ha megbámultak minket.Nekem is csak a kövér nők izgatóak,de elfogadom,ha valakinek a csontos nők jönnek be.Szerintem az a jó,ha mindenféle nőtípusra van "kereslet".
okt. 3. 11:40
 63/76 anonim ***** válasza:
78%

"Relatíve sok férfinak tetszenek a kövér nők"

Honnan vagy te ilyen jól informált? Van erről hivatalos statisztika is, vagy csak, mint te egy fatfan vagy, azt hiszed, hogy akkor sokan olyanok, mint te, csak szégyellik bevallani?

Pl. se páromnak, se apukámnak nem tetszenek a kövér nők.

Sőt, van, hogy mikor összejön egy férfi a nővel, akkor a nő vékony volt (pl. Pierce Borsnan felesége), csak az évek során eligénytelenedett, elhagyta magát a nő, a párja meg nem fogja csak azért elhagyni, mert meghízott. Te kívülről csak azt látod, hogy egy vékony férfinak van egy kövér nője, és ebből neked az jön le, hogy akkor annak a férfinak tetszenek a kövér nők. Azért gondolod ezt, mert magadból indulsz ki. Az előzményeket meg nem tudod.

Az viszont igaz, hogy egyre több az elhízottak száma mind a két nemet illetően, mert egészségtelen mozgásszegény életmódot folytatnak. Lusták mozogni és többet esznek, mint kéne, és van aki azt hiszi, ha a pszichés problémáját kajába folytja azzal megoldódik minden, pedig nem. A függőségból is ki lehet gyógyulni.

okt. 3. 11:41
 64/76 anonim ***** válasza:
10%

Én mostanában elég sok esküvői videót láttam, meg az utcán is párokat és ott bizony a nő kövérebb volt a pasinál, tehát vannak sokan, akinek bizony a kövér nő tetszik. Ellenkező esetben miért venné el feleségül?!

De ismeretségi körömben is az az érdekes, hogy sok vékony nő szingli, a molettek meg majd mind férjezettek (az az egy is csak azért nem, mert neki nagyon rossz a természete), és már előtte is kövérek voltak.

Ez van!

okt. 3. 11:49
 65/76 anonim ***** válasza:

Pierce Borsnan felesége tök jól néz ki!

Egyszer olvastam, hogy a pasas arról nyilatkozott, hogy így még vonzóbbnak is találja őt.

Lehet benne valami, mert simán kaphatna másik nőt. Nem ő lenne az első, aki elválik, de ő szereti a feleségét a kilók számától függetlenül.

Ez az igazi szerelem!

okt. 3. 11:52
 66/76 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló,hogy a férfiak többségének a normál alkatú nők tetszenek. De ha már 100 férfiból kettőnek a kövér nők jönnek be,az már ezerből 20,ami relatíve sok.Én azt tapasztalom,hogy sokkal több a kövér nő,normál alkatú férfi,mint fordítva.
okt. 3. 12:40
 67/76 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, neked a 2% a relatíve sok? 😂 Gratulálok. 👏
okt. 3. 12:47
 68/76 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest,hogy a közhiedelem szerint a kövér nők senkinek sem kellenek.

Nem tudtam,hogy egy matektanár is van itt........Gondolom mindenkinél okosabb vagy!

okt. 3. 12:51
 69/76 anonim ***** válasza:
0%

Á, kérdező, hagyjad!

Ez a sírós-tapsikálós hozzászóló valszeg egy gebe nő, akinek az ura titokban a molett nők bájaira recskázik vagy szingli, aki régóta nem ...tt egy jót!

Máskülönben nem ehhez a kérdéshez írogatna, de valamiért mégis mélyen érinti és ragaszkodik hozzád, nagyon zavarja, hogy te sportos ffi létedre nem hozzá vonzódsz.... :)

okt. 3. 12:59
 70/76 anonim ***** válasza:
81%

Iszonyat szánalmas és proli a felfogásod.

Mint már írtam, páromnak egyáltalán nem tetszenek a kövér nők. Nem tudom, hogy ezen mit nem tudsz megérteni.

okt. 3. 13:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!