Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy nagyon kövér nő nem lehet...

Egy nagyon kövér nő nem lehet szép?

Figyelt kérdés
Szinte mindenki leszólja a kövér nőket.Egy ápolt,helyes arcú,kedves erősen túlsúlyos nő miért ne lehetne vonzó?

okt. 2. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
22%

9: köszi a megerősítést! Ugye! :D

Ami szép, az szép!

Nem értem, hogy az arcát hogy nem veszik észre.

okt. 2. 11:25
 12/76 Metionin ***** válasza:
97%
Ízlés kérdése. Szerintem a kövérség nem szép, másnak meg kifejezetten az tetszik. Igazából bárhogy lehet valaki szép - valakinek.
okt. 2. 11:26
 13/76 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy extrém kövér,de szép,kedves arca van,s hihetetlen kisugárzása.Boldog lennék,ha ilyen társam lenne!
okt. 2. 11:26
 14/76 A kérdező kommentje:
A 10-esnek írtam./kérdező/ Amúgy volt közel 200 kg-os kedvesem,az arcán nem látszott a súlya,helyes volt.Mesélte,hogy régebben egy buliban felkérte egy jóképű pasi.Mikor felállt az exem,s meglátta a pasi a testét,megköszönte és elmenekült.
okt. 2. 11:30
 15/76 anonim ***** válasza:
100%

Persze, a kövérség nem szép sokaknak és nyilvánvalóan nem is egészséges, de itt arról van szó, hogy egy kövér nő is lehet szép pl. szép arcú, vagy kedves, ami kisugárzik az arcából.

Kérdező!

És mutatkoznál is ilyen nővel?

Mennél vele strandra stb?

El is vennéd feleségül vagy csak megdgnád?

okt. 2. 11:33
 16/76 anonim ***** válasza:
60%

Egy fatfan-nak hiába magyarázza az ember, hogy miért nem szépek a kövér nők, ő ezt úgysem érti meg, mert neki ők tetszenek. De ez így van jól.

A szépség mindenkinek mást jelent.

Viszont, még mindig az egészséges, vékony, sportos alkat élvez nagyobb előnyt a szépség tekintetében.

A kövérség pedig egészségtelen, az illető pedig igénytelen is.

okt. 2. 11:35
 17/76 A kérdező kommentje:
15-ös:elvenném feleségül,s örömmel mutatkoznék is vele.Az említett exemmel is mentünk mindenfelé.Sétáltunk,étterembe mentünk,s nagy nehezen a Balatonon még strandra is elcsaltam.Nem volt egyszerű.Zavarta,hogy megbámultak minket.Nekem ez nem jelentett gondot,mert szépnek láttam őt és szerettem.
okt. 2. 11:41
 18/76 anonim ***** válasza:
45%

"az illető pedig igénytelen is."

Nekem nem tűnik igénytelennek a videóban szereplő nő.

Nyilván szeret enni.

De legalább látszik, hogy vidám, jókedvű és pozitív a kisugárzása, mert valszeg nem salátán él, hanem amit megkíván és azt élvezi - valszeg a szxet is.

Némelyik vékony nőre rossz ránézni, annyira látszik rajta a boldogtalanság. Meg az éhség. Hogy ki tudja, mikor ...tt egy jót!

okt. 2. 11:44
 19/76 anonim ***** válasza:
100%
Számomra semmi esetre sem.
okt. 2. 11:46
 20/76 anonim ***** válasza:
71%

Hát 17-es azaz kérdező, le a kalappal előtted!

Ritkán olvasni ilyet!

Azért az nem lehet valami kellemes, amikor megbámulják meg beszólnak neki.

Olyankor mit csináltál? Hogy kezeled?

Nekem fájna, hogy ha bántanák a páromat.

okt. 2. 11:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!