Férfiak és nők ezek közül a női arcok, és női testek közül melyik a számotokra legvonzóbb és a legtaszítóbb?
Női arcok, ők mind modellek, igyekeztem olyat választani, ahol a legtermészetesebben látszódnak a vonásaik, smink nélkül. Melyik női arckarakter vonzó számotokra? Haj és bőrszínt próbáljátok figyelmen kívül hagyni. Miért az a legvonzóbb és vagy a legkevésbé vonzó?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
Női testek. Melyik tetszik legjobban és melyik a legkevésbé, és miért:) esetleg egyik sem vonzó?
A. [link]
B. [link]
C. [link]
D. [link]
Ha lehet azt is írd melyik nembe tartozol és a korod:)
Arc:
1.) 4
2.) 5
3.) 2
4.) 1
5.) 3
Testalkat:
Itt nem tudok sorrendet felállítani, mert csak annyi látszik, hogy az A kb. XS-es, a B. M-es, a C L-es, a D meg XL-es. A fények és a szög miatt, ahogy állnak - van, aki takarja is magát - nem vehető ki normálisan, milyenek az izmok, mell-csípő vonalak. Csak, hogy mennyire vékonyak. Ami kevés.
Első eresztés
Arc 2. A többi mufurc.
Test 1,2 mert a vékonyaka5 szeretem.
Második eresztés 1,2 mert most 10 másodpercel késöbb is a vékonyakat szeretem.
#1-es vagyok;
A három képes testversenyből a 2-es a győztes, az 1 és a 3 meg holtversenyben a második.
Az arcok közül nekem a 3. a legszebb.
A testes képek közül az 1. vékony alkat, illetve amiket utána csatoltál az 1.,2.
18/L
Az első négy nekem nem tetszik, mivel ők mind a világos tónus képviselik. A 4-5 már sokkal inkább szimpibb nekem, valahogy mindig is taszítottak a világos szemű, világos árnyalatú nők. A testalkatok közül az 1-2 szerintem a legjobb.
Ha tippelnem kellene az 1-es szerintem amerikai, vagy ausztráliai származású. A 2-es orosz, vagy ukrán kicsit széles fej, laposabb arc, szerb, ukrán, orosz csajoknak van ilyesmi beütésük. A 3-as nekem egyértelműen németnek tűnik, hideg és rideg, taszítanak az ilyenek! A 4-es valamilyen afgán, pakisztáni, szír, de valamilyen arab nőre hajaz, mondjuk a szemvonása tipikusan olaszos beütésű, de a szája már annyira nem. Nem tudom, lehet mégis hogy olasz, de van benne arab beütés is. Az 5-ös nekem románnak tűnik, de valamilyen bolgár csaj lehet.
Egyébként érdekes számomra, hogy ez tényleg megfigyelhető! A térképen való elhelyezkedés alapján szinte rögtön meg lehet mondani, hogy ki milyen rasszhoz tartozik. Az orosz, ukrán, szerb nők feje kicsit lapos és szélesebb, szájuk vékonyabb. A román nők szemöldöke dúsabb, és szinte mindig sötét szemmel rendelkeznek, szájuk kicsit teltebb, az olasz nők feje kicsit hosszúkásabb, és kicsit olyan, mintha nagyobb lenne a fejük is, de az álluk meg szinte hegyes, és a nyakuk is eléggé kecses, a szlovák nők ajka jóval teltebb, nekik ilyen kicsit "tokásabb" álluk van, ahogy a felvidéki csajoknak is, ők nagyon szép csajok, de kissé agresszívek. A spanyol nőket azonnal fel lehet ismerni a bőrükről, őket mintha leöntötték volna egy adag kapucsínóval, egzotikus tekintet és karakterika, a német, skanináv típusú nők általában szőkék, rideg tekintetűek, kék vagy zöld szemmel, őket annyira nem komálom.
#8 Pacsi!
Arcból nekem a 4 és 5 tetszik inkább, a többinek túl hideg és idegen hatása van számomra. Testből egyértelműen a D. Mindig is a teltebb, dagibb nők voltak az esetem.
28/férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!