Fiúk, számotokra mi az a női frizura amelyik a legvonzóbb és melyik az amelyik a legtaszítóbb?
Igaz én lány vagyok, ezért lehet, hogy nem számít a kommentem, de azért leírom, hogy szerintem mit tartanak taszítónak és vonzónak.
Taszító: - valamilyen feltűnő színű haj, mint pl. zöld, rózsaszín, kék
- Leborotvált frizura
- Nagyon rövid frizura (ehhez csak annyit, hogy van, akinek jól áll, de általában a fiúk a hosszú hajat kedvelik)
Legvonzóbb:
Itt rengeteg lehetőség van, a lényeg, hogy egészséges, és ápolt(!) haj legyen.
- Szerintem egy ilyen Kate Middleton-féle dús, göndör hajat nem lehet nem imádni
- Egy ilyen frizurával szintén nagyon szép lehetsz
- Nekem ilyesmi van, és szerintem nem rossz ez sem, sőt:)
- Ez is gyönyörű
- És Jennifer Lopez hajának nem lehet ellenállni
- És ilyen hajról álmodom, ami szerintem gyönyörű, és igaz elég hosszú, de hogyha ápolt, akkor csodálatos
Remélem egy kicsit segítettem!:)
15/L
hát szerintem az elsőre ne halgas eleve lány honnan tudhasa mi tetszik 1 fiunak??? érdekes am meg nekem bejön a félig leborotvált haj csak a személyiség nem ami hozzátársul a zöld kék hajal is ugyan ez tess 1 rövidhaj nah ez undorító 1 nőn : [link]
életemben max 1 -2 nőt látam akinek annyira nem volt gáz de nekik is jobban ál a hosszú am meg nekem is jobban bejön a természetes ha kapcsit keresek mert normabak mint 1 zöldhajú : [link] példa [link]
félhoszu is nem rosz a csajtól is füg hogy áll neky [link]
am egyenes hajzatot jobban kedvelem mint a göndört szexybb nem minden csajnak áll jól a göndör de izlések és pofonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!