Egy nagyon kövér nő nem lehet szép?
Lehet arcra szép volt a 8-as által belinkelt nő, de másutt pl a combjai nagyon csúnyák voltak. Szerintem ez olyan kérdés, mint az, hogy egy nagyon csúnya nő lehet szép? A legtöbb átlagos embernek biztos nem. De a többi nagyon kövér embernek, az illető szerelmének, aki nem a külseje miatt szereti igen, meg duci fétises embereknek is. Amúgy szerintem nagyon nem esztétikus látvány, és rendkívül egészségtelen, ha rajta múlt, akkor a saját életét nehezítette meg. A rengeteg plussz súlytól a szervei, és izületei óriási igénybevételnek vannak kitéve. Fiatalon még lehet hogy jól bírja, de idővel előjönnek a kövérségből fakadó betegségek. Talán ebből is fakad, hogy sokunk egyenesen viszolyog egy nagyon molett nő látványától is. Mert a problémákat is látjuk vele, illetve elképzeljük, hogy mennyivel nehezebb neki a mozgás. Mostmár mozgalmak indultak amellett, hogy igenis lehet szép egy duci nő, és hadjáratot indítottak a vékony, és átlagos szépségideál ellen. Vannak duci modellek is, hogy jobban elfogadják őket. De sajnos, vagy nem sajnos rám nem
hatott.
Én azt vettem észre, hogy a kövér férfiaknak a vékony nők tetszenek (akik persze szóba sem állnak velük) és meglepő, de sok kövér nőt láttam már kifejezetten sportos alkatú pasi mellett! Nekem ez nagyon fura!
Ott most a nő nagyon gazdag vagy a pasas fétises?
Pont valamelyik nap egy esküvői videón lepődtem meg, hogy az ara kétszer akkora széles volt, mint a vőlegénye, aki meg egy szép szál magas, sportos alkatot villantott.
Persze a hozzászólási lehetőség ki volt kapcsolva a kommentszekcióban, de elképzelem, ahogy a sok önsanyargató bige vénlány felordít, hogy:
" a kva életbe én egész nap edzek meg odafigyelek és a párom már 6 éve csak d.gogat, de elvenni nem akar (vagy nem érti, hogy a fenébe neki meg nem akad senki), ezt a hájpacnit meg így is elvette valaki, aki ráadásul még jól is néz ki, felháborító"!
Hát megnézném ilyenkor a sok csinos szingli arcát!
Szóval van ilyen is, hogy valakinek a kövér nő tetszik és nem a problémát látja a másikban.
És szerintem valahol jobban is jár az a kövér nő, akit így szeretnek meg, mert számos olyan történetet hallottam már, hogy a vékony csaj meghízott szülés után, nem bírt lefogyni és a párja ezért megundorodott tőle.
Ez milyen xar lehet már?!
"sok férfinak tetszenek a kövér nők,csak sokan szégyenlik,nem vallják be."
Igen és azért, mert mit szólnának hozzá a haverok ugye...! Égő nekik!
Így valszeg csak otthon recskáznak titokban, amíg az asszony a fitneszben van.
Vékony nővel meg lehet jelenni, azzal fel lehet vágni mások előtt. Az jól mutat minden ruhában és ma már vannak fenékemelős nadrágok, push-up melltartók, amelyek elrejtik a gizdaságot, hiányosságokat és mindig csinos lehet, akkor is ha levetkőzve kilátszanak a bordái és tök lapos mindene.
Engem sem vonzanak a csontok és el sem tudom képzelni, hogy hogy nem okoz valakinek örömet/gerjedelmet az, amikor belemarkolhat egy húsos combba egy szép nagy buja mellbe vagy fenékbe. Amikor reng a test d.gás közben és a látvány felizgat.
Egy fiús test szerintem max. a látens ..zikat izgathatja vagy a gyermeki alkat a látens pedofilokat.
Szerintem a NŐ valahol ott kezdődik, ahol van domborulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!