Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy nagyon kövér nő nem lehet...

Egy nagyon kövér nő nem lehet szép?

Figyelt kérdés
Szinte mindenki leszólja a kövér nőket.Egy ápolt,helyes arcú,kedves erősen túlsúlyos nő miért ne lehetne vonzó?

okt. 2. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 A kérdező kommentje:
A molett kolléganőm férjezett és kb.90 kg.Én a nála sokkal nagyobb nőket szeretem.A kétszer akkorákat!
okt. 2. 12:55
 52/76 anonim ***** válasza:
49%
Lehet szép egy nagyon kövér nő is
okt. 2. 13:26
 53/76 anonim ***** válasza:
60%

51 🤣🤣🤣

Gratulálok

okt. 2. 13:39
 54/76 anonim ***** válasza:
95%

Lehet arcra szép volt a 8-as által belinkelt nő, de másutt pl a combjai nagyon csúnyák voltak. Szerintem ez olyan kérdés, mint az, hogy egy nagyon csúnya nő lehet szép? A legtöbb átlagos embernek biztos nem. De a többi nagyon kövér embernek, az illető szerelmének, aki nem a külseje miatt szereti igen, meg duci fétises embereknek is. Amúgy szerintem nagyon nem esztétikus látvány, és rendkívül egészségtelen, ha rajta múlt, akkor a saját életét nehezítette meg. A rengeteg plussz súlytól a szervei, és izületei óriási igénybevételnek vannak kitéve. Fiatalon még lehet hogy jól bírja, de idővel előjönnek a kövérségből fakadó betegségek. Talán ebből is fakad, hogy sokunk egyenesen viszolyog egy nagyon molett nő látványától is. Mert a problémákat is látjuk vele, illetve elképzeljük, hogy mennyivel nehezebb neki a mozgás. Mostmár mozgalmak indultak amellett, hogy igenis lehet szép egy duci nő, és hadjáratot indítottak a vékony, és átlagos szépségideál ellen. Vannak duci modellek is, hogy jobban elfogadják őket. De sajnos, vagy nem sajnos rám nem

hatott.

okt. 2. 13:49
 55/76 anonim ***** válasza:
84%
Látom itt is beindult a nagyon duci nőket támogató gépezet, és akiknek nem tetszenek, azokat könyörtelenül lepontozzák. Magyarország előkelő helyen van az elhízottak számát tekintve, így nem csodálkozom a lepontozásokon. Amerikában ahol mégtöbb kövér nő van, már olyat se lehet mondani valakire, hogy kövér. De nem tudom azt mondani a részemről hogy szépek, még akkor sem, ha lepontoznak. Mert akkor hazudnék saját magamnak is.
okt. 2. 14:00
 56/76 A kérdező kommentje:
Butaság valakit lepontozni azért mert más a véleménye.Különösen ha ezt kulturáltan közli.Azzal is tisztában vagyok,hogy a férfiak nagy része viszolyog a kövér nőktől.Attól még nekem tetszhetnek.
okt. 2. 14:20
 57/76 anonim ***** válasza:
82%
Butaság azt hinni, hogy egy kövér férfinek a kövér nők tetszenek.
okt. 2. 18:48
 58/76 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre, hogy a kövér férfiaknak a vékony nők tetszenek (akik persze szóba sem állnak velük) és meglepő, de sok kövér nőt láttam már kifejezetten sportos alkatú pasi mellett! Nekem ez nagyon fura!

Ott most a nő nagyon gazdag vagy a pasas fétises?

Pont valamelyik nap egy esküvői videón lepődtem meg, hogy az ara kétszer akkora széles volt, mint a vőlegénye, aki meg egy szép szál magas, sportos alkatot villantott.

Persze a hozzászólási lehetőség ki volt kapcsolva a kommentszekcióban, de elképzelem, ahogy a sok önsanyargató bige vénlány felordít, hogy:

" a kva életbe én egész nap edzek meg odafigyelek és a párom már 6 éve csak d.gogat, de elvenni nem akar (vagy nem érti, hogy a fenébe neki meg nem akad senki), ezt a hájpacnit meg így is elvette valaki, aki ráadásul még jól is néz ki, felháborító"!

Hát megnézném ilyenkor a sok csinos szingli arcát!

Szóval van ilyen is, hogy valakinek a kövér nő tetszik és nem a problémát látja a másikban.

És szerintem valahol jobban is jár az a kövér nő, akit így szeretnek meg, mert számos olyan történetet hallottam már, hogy a vékony csaj meghízott szülés után, nem bírt lefogyni és a párja ezért megundorodott tőle.

Ez milyen xar lehet már?!

okt. 3. 10:18
 59/76 A kérdező kommentje:
Relatíve sok férfinak tetszenek a kövér nők,csak sokan szégyenlik,nem vallják be.Én is sportos alkat vagyok/183 cm,85 kg/,s mégis az utóbbi években csak extra kövér partnereim voltak.Ez tetszik,ez vonz.Kereshetnék normál alkatú nőt is,de semmilyen vonzalmat nem ébresztenek bennem.
okt. 3. 11:17
 60/76 anonim ***** válasza:
0%

"sok férfinak tetszenek a kövér nők,csak sokan szégyenlik,nem vallják be."

Igen és azért, mert mit szólnának hozzá a haverok ugye...! Égő nekik!

Így valszeg csak otthon recskáznak titokban, amíg az asszony a fitneszben van.

Vékony nővel meg lehet jelenni, azzal fel lehet vágni mások előtt. Az jól mutat minden ruhában és ma már vannak fenékemelős nadrágok, push-up melltartók, amelyek elrejtik a gizdaságot, hiányosságokat és mindig csinos lehet, akkor is ha levetkőzve kilátszanak a bordái és tök lapos mindene.

Engem sem vonzanak a csontok és el sem tudom képzelni, hogy hogy nem okoz valakinek örömet/gerjedelmet az, amikor belemarkolhat egy húsos combba egy szép nagy buja mellbe vagy fenékbe. Amikor reng a test d.gás közben és a látvány felizgat.

Egy fiús test szerintem max. a látens ..zikat izgathatja vagy a gyermeki alkat a látens pedofilokat.

Szerintem a NŐ valahol ott kezdődik, ahol van domborulat.

okt. 3. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!