Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha egy nagyon kövér nő hízik,...

Ha egy nagyon kövér nő hízik, az tényleg látványos?

Figyelt kérdés

Barátnőm kb 120-130 kiló lehet. Anyámnak nagyon fontos az egészség, és ezt mindig kifogásolta, de ettől még kivételesen jó a kapcsolatuk. Annyira jó, hogy sok közös programot szerveznek.

Nemrég voltak közösen ruhát venni, és utána közölte velem négyszemközt, hogy figyeljek rá oda, mert szerinte nagyon sokat hízott. Én ugyanolyannak látom, kérdeztem is, hogy mire gondol. Azt mondta, hogy sokkal jobban dülled a hasa...

Szeretnék odafigyelni rá, és fogynia kellene, nem hízni, de én tényleg nem látok különbséget. Anyám tényleg láthat valamit, vagy ez csak amolyan manipuláció részéről?

júl. 28. 21:56
 1/1 anonim ***** válasza:
52%

Egyrészt egyikotoknek semmi koze hozza.

Amsreszt azert ruhavasarlasnal eleg hamar kiderulnek a meretek

júl. 29. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!