Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy nagyon kövér nő nem lehet...

Egy nagyon kövér nő nem lehet szép?

Figyelt kérdés
Szinte mindenki leszólja a kövér nőket.Egy ápolt,helyes arcú,kedves erősen túlsúlyos nő miért ne lehetne vonzó?

okt. 2. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
66%
Mert rossz ránézni.
okt. 2. 10:38
 2/76 anonim ***** válasza:
69%
Hát nem
okt. 2. 10:41
 3/76 anonim ***** válasza:
56%

De, lehet!

Pont minap láttam a youtubon egy nagyon nagy darab külföldi nőt, de olyan helyes arca van, hogy mindig csodálkozom a negatív kommenteken, akik csak a hurkáit veszik észre, de a szépet meg nem.

Vannak emberek, akik csak a hibákat képesek meglátni embertársaikban.

Ő bajuk!

Szerintem, kedves kérdező ne a pár leghangosabb leszóló véleményére adj, mert az igazság nem mindig azoké, akik a legjobban ordítanak....

okt. 2. 10:56
 4/76 A kérdező kommentje:
Egyetértek.Tudom a szépség szubjektív,de nálunk kövér nőnek lenni nagyobb "bűn",mint fogatlannak,koszosnak.Én elfogult vagyok a nagyon nagy nőkkel.A neten ssbbw oldalakon sok nagyon kövér,de szép pofijú nő van fent,akiknek kisugárzása van.A személyes kedvencem ssbbw Juicy Jackie.
okt. 2. 11:01
 5/76 anonim ***** válasza:
53%
Egy "nagyon kövér" nönek nem lehez szép az arca, az is kövér, formátlan! (Aki szerint lehet, az linkeljen már be egy-két ilyet)
okt. 2. 11:09
 6/76 A kérdező kommentje:
Nézd meg az általam említett nőt.Persze ízlés dolga,tudom...
okt. 2. 11:16
 7/76 anonim ***** válasza:
60%

"Tudom a szépség szubjektív,de nálunk kövér nőnek lenni nagyobb "bűn",mint fogatlannak,koszosnak."

4-es, azaz kérdező: ez így igaz!

Van egy alap undor, elutasítás a kövérekkel szemben, amit az itt kommentelők is kiválóan prezentálnak.

Egy csinos, vékony, szép nőnek viszont mindent elnéznek.

Ő lehet akármilyen buta, gonosz, cigiszagú stb, az nem számít.

Mondjuk lehet, az is közrejátszik benne, hogy a kövér nőkhöz valszeg nagyobb méretű szerszám kellene és hát a kisfrkú férfiak így alapból frusztráltan érzik magukat, ha meglátnak egy számukra kielégíthetetlen példányt, ami nekik megugorhatatlan feladat és így vetítik ki a belső frusztrációjukat.

okt. 2. 11:16
 8/76 anonim ***** válasza:
38%

5-ös: tessék pl. itt egy videó egy nagyon kövér, de szerintem szép arcú nőről:

https://www.youtube.com/shorts/1OEwyOhA1_w

okt. 2. 11:18
 9/76 A kérdező kommentje:
Tényleg szép pofija van!Maximálisan egyetértek.
okt. 2. 11:21
 10/76 anonim ***** válasza:
71%

Most direkt rákerestem a kérdező által említett nőre is (Juicy Jackie) és valóban megdöbbentő, hogy a hatalmas testéhez képest milyen szép arca van!

Szerintem az egyáltalán nem formátlan.

okt. 2. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!