Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segíthet a tea az esküvőig?

Segíthet a tea az esküvőig?

Figyelt kérdés

Szombaton tanú leszek, mostanaban megszaladtak a kilok ami tudom 3 nap alatt nem megy le de puffadt is vagyok es amit lehetne kihajtanek magambol. Penteken utazom fel delelott segiteni rendezkedni stb, akkor mar nagyon keveset akarok lenni hogy ne puffasszon tovabb.

Milyen etelek nem puffasztanak egyaltalan?

Illetve szenna teat vettem es ittam ma hogy tuti jol kihajtson belolem mindent. Valami otlet? Nem baj ha nem hosszutavo, de ruhaproban jottem ra hogy most asap kell valami

júl. 31. 23:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%

Ha puffadsz, az kívülről nem igazán látszik, csak te érzed. A megfelelési kényszered annál nagyobb probléma. És az is, hogy az egészségedet nem akarod hosszútávon rendezni, csak átmenetileg akarsz annak látszani.

Beteg egy világ ez :/

júl. 31. 23:40
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Nem, semmit nem segít. Egyél addig is kevesebbet és könnyen emészthetőt. + egy kevés szimetikon ami segithet. (Degasin, Espumizan)
aug. 1. 00:01
 3/11 anonim ***** válasza:
46%

Esküvő után keress fel egy pszichológust!

Minek zabálsz össze-vissza mértéktelenül? Talán, ha egészséges mozgásban gazdag életmódot folytatnál, akkor ilyen problémád nem lenne. Edd meg, amit főztél. Megérdemled. Ez a követelménye a mértéktelen evészetednek.

A tea pedig csak illúzió. Könnyebb lett a pénztárcád, ennyi volt a haszna csak.

aug. 1. 04:55
 4/11 Metionin ***** válasza:
88%
Látványosan nem fog. Ha puffadással küzdesz, inkább vizsgáltasd ki.
aug. 1. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a puffadás és a vízvisszatartás le szokott menni 1-2 nap alatt, ha nem eszem tovább a problémát okozó dolgokból, hanem tisztán eszem és sok folyadékot iszom. Természetesen nem fogyásról beszélek, hanem a felgyülemlett víz és a levegő kihajtásáról. Ha ennyi a cél, ez sikerülhet. Az viszont igaz, hogy ezt a változást csak Te fogod látni magadon - ami nem baj, mert végül is a Te a közérzeted javítása a cél.
aug. 1. 13:44
 6/11 anonim ***** válasza:
A google-ban megtalálod a puffaszto ételeket. Azokat kerüld. És ne egyél sokat, este 2-3 órával lefekvés előtt egyáltalán.
aug. 1. 15:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszi nagyon mindenkinek 😇💜
aug. 1. 21:59
 8/11 anonim válasza:
Végül ment a pocid a szennától? 🥹
aug. 18. 14:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Igeen 🤩 sokat kellett inni belole es tomenyen
aug. 21. 06:35
 10/11 anonim válasza:
Mennyire volt durva? Én is ki akarom próbálni.. sokat ültél a WCn? Nagyon hajtott?
aug. 21. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!