A szájfeltöltés segíthet ha nem érnek össze az ajkaim?
Sziasztok!
Bután hangzik, de amikor alapállásban van a szám akkor nem tudom összezárni teljesen, nem érnek össze az ajkaim,
és így kilátszódnak a fogaim. (Nem állnak ki a fogaim, volt fogszabályzóm.) Szerintetek ha elmennék szájfeltöltésre akkor az segítene? (Elég vékony, kicsi a szám, ezért gondoltam, hogy ha dúsabb és vastagabb ajkaim lennénk akkor az megoldaná ezt.) Mit gondoltok, esetleg valakinek tapasztalat?
Köszi előre is! :)
Semmi esetre sem a feltöltés a megoldás. Gnómot csinálsz magadból!
Menj el orvoshoz, nézesd meg miért nem érnek össze az ajkaid. Barátnőmnek csak egyszerű fogszabályzó kellett.
Ahogy írtam, volt fogszabályzóm, nem rég vették le, szép rendezett fogaim vannak, nem gondolnám, hogy probléma van velük.
A szájfeltöltés pedig lehet természetes és szép is, nekem is csak egy kicsit teltebb, vastagabb száj lenne a cél a jelenleg tényleg nagyon kicsi ajkaim után, hátha úgy összeérnének és megoldódna az említett problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!