Manapság tényleg minden fiatal nőnek van műszempillája, botoxa, szájfeltöltése és műmelle?
Ez tényleg ennyire természetes?
Nektek mindez mennyibe kerül havi szinten?
Azért merült fel bennem, mert most láttam egy lány videóját, akinek mindez van, és ő mondta, hogy ő alig valamit csináltatott meg és ő nem műnő.
Akkor aki sok mindent csináltatott meg és műnő, annak még mije van?
A mai trend már 18 évesen a lányoknál a szilikoncsöcs,a kollagénes szájfeltöltés,a válltól karig terjedő teljes körbe való tetoválás általában
csak az egyik karon,a szemöldöktetoválás,a műszempilla és ehhez körülbelül egy kiló smink
Okádék egy munka de manapság ez a trend
Egyes fiatal lányok már botoxoltatnak is de mondjuk ez nem jellemző mert a fiatal lányok még nem ráncosak,majd csak olyan 30-40 felé kezdik el a botoxot használni
Felesleges botoxot használni fiatalkorban mert nincs rá szükség,ugyanis fiatalkorban még nincsenek ráncok amiket fel kéne tölteni
Meg úgy egyébként is felesleges mert a botox egy idegméreg, inkább ha már valaki ráncos akkor irány a plasztikai sebészet
Csak a botox sokkal olcsóbb és gyorsabb eljárás mint egy plasztikai műtét
7-es vagyok.
A csoporttársaim felének minimum műkörmök és pilla. Kettőnek szilikonmell, szomszedban is huszonéves csaj műcicikkel, feltöltött szájjal. Munkahelyemen is a fiatal nők egymást majmolva műkarmok, műmellek stb😕
Én ezek alapján írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!