Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Manapság tényleg minden...

Manapság tényleg minden fiatal nőnek van műszempillája, botoxa, szájfeltöltése és műmelle?

Figyelt kérdés

Ez tényleg ennyire természetes?

Nektek mindez mennyibe kerül havi szinten?

2020. júl. 7. 02:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

Milyen körökben mozogsz? Ahol én mozgok ez egyáltalán nem jellemző. Műköröm gyakran előfordul, de tetoválást nem szoktam látni. Ha fel is töltetik a szájukat vagy a mellüket azt nem lehet észrevenni, de szerintem egyáltalán nem töltetnek semmit, nagyon természetes mindenki. Nekem sincsen semmi ilyesmim, műkörmöm sem. Igaz hogy tiniként egy papagáj megirigyelte volna a hajszíneimet, de a lázadás nálam ennyiben kimerült.

Bár én nem zárkózom el teljesen a plasztikától. Majd ha 40 évesen elkezdek csoffadni, lehet hogy feltöltetem a számat és a melleimet a régi formájukra.

22

2020. júl. 7. 08:16
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Csak az insta celebek, youtuberek, tik-tokosok stb közt. Náluk tényleg nagyon gyakran mefigyelhető a művileg felfújt száj, kikerekedő orcák, nem mozgó szemöldökök és hasonló plasztikai nyalánkságok. Viszont egy mai magyar 18 éves lánynak aligha telne ennyi plasztikai beavatkozásra, főleg mert a botoxot és ajakfeltöltést újra kell csináltatni x időközönként és egyik alkalommal sem olcsó. 18 évesen az ember lányát viszonylag ritkán veri fel a pénz a szülők meg nem igen adnának nekik plasztikai műtétre (szerencsére)
2020. júl. 7. 09:04
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Mindnek biztosan nincs, nekem sincs, meg az ismerőseim közt senkinek. Inkább csak az lehet, hogy direkt azt figyeled ki plasztikáztat és ezért látod őket mindenhol.
2020. júl. 7. 09:30
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem, nem olyan gyakori ez. Nekem egyik sincsen, és az ismerőseim körében sem túl gyakori, esetleg a műszempilla de a normális fajta.
2020. júl. 7. 09:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább csak a műszempillát vettem észre. Viszont találkoztam olyan lánnyal, akinek fel volt töltve a szája, de én buta fejjel azt hittem az a sajátja. Aztán elmesélte, hogy amúgy nem teljesen saját, igazíttatott rajta. Nem feltűnő de mégis megvan csináltatva, tehát valamilyen szinten mű és gondolom nem egy ezresért csinálták: D

Pár éve én is kipróbáltam a műszempillát, hát nem 2 fillér volt, hogy folyamatosan igényesen nézzen ki. Pénzben se semmi, 5-10 ezer forint havonta, meg kitudja még mennyi. Na de azt nem értem, hogy kinek van ideje elmenni pilláshoz, körmöshöz, fodrászhoz, szoliba stb....Hát nekem nincs ennyi időm meg energiám sincs, hogy én ennyi minden időpontot számon tartsak és betáblázzam havonta a naptáramat ilyenekkel. Nem beszélve orvosi vizsgálatok időpontjairól, mondjuk nőgyógyász stb...amik fontosabbak lennének, éppen elég nekem ezekre időpontot kerítenem, bár nem tudom más hogy van ezzel.

2020. júl. 7. 11:07
 16/22 A kérdező kommentje:
Milyen körben mozgok? Nagyon kevés emberrel vagyok kontaktban, mivel otthonról dolgozok. Ezt egy Youtube-videóban láttam, és azon döbbentem meg, hogy a csaj olyan természetes hangon beszélt róla, mintha én azt mondom, hogy lemegyek a coopba ásványvízért. Egyetlen fiatal (huszonéves) lány ismerősöm van, de rajta egyáltalán nincs semmi műanyag, még műszempilla sem.
2020. júl. 7. 12:20
 17/22 Metionin ***** válasza:
100%
Műszempilla és műköröm az elég sokaknak van de a többi nem igazán. Igaz én nemrég lettem 30 de előtte sem volt. Hajat, körmöt festek, sminkelek de ilyen mű cuccokat sohasem szerettem volna.
2020. júl. 7. 13:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedig biztos hogy sokan vannak, mert ő pontoztak le engem 😀
2020. júl. 7. 17:31
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
Azért a műszempilla nem összehasonlítható egy feltöltéssel vagy tetkóval. Az 1 hónap alatt leesik vagy leszedeti. Nekem amúgy srácként az bejön egy nőn. Kiemeli a szemét. Szolid smink is szép. Lehet itt álszentkedni, de mi fiúk is azokat a lányokat nézzük meg, akik adnak magukra. És ez az alatt nem a botoxot a szilikont meg a tetkót értem, de a smink, szőrtelenítés, szempilla szerintem nem gond.
2020. júl. 20. 13:05
 20/22 anonim ***** válasza:
56%
Meg az ízléses műköröm se.
2020. júl. 20. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!