Egy nagyon kövér nő nem lehet szép?
Kérdező!
De miért lett vége?
Mi történt az exeddel, lefogyott? :)
Igénytelenség nem csak azt jelenti, hogy koszos és büdös.
Ide tartozik az is, hogy nincs igénye a vékonyabb, egészségesebb alkatra.
Nincs igénye a mértékletes evésre.
Nincs igénye az egészségre se.
Tehát igénytelen ezekre.
22-es: neki másra van igénye, ő abban igényes.
Látszólag boldog, akkor nincs hiánya semmiben.
Nekem sose tetszettek a csontkollekciók.
De a másik véglet sem.
Az én test-ideálom Jennifer Lopez. Szerintem külsőleg ő a tökéletes NŐ!
De egy kövérebb nőnek is lehet szép az arca.
Nem beszélve arról, hogy az idő előrehaladtával a nagyon sovány nőknek iszonyúan megcsúnyul az arcuk, ha nem plasztikáztatják, míg ugye egy kövérebb ki van párnázva, szóval kevésbé lesz aszott tyúk vénségére.
A látszólagos boldogságra nem lehet alapozni egy egész életet. 😉
Sokan kívülre csak mutatják, hogy ők milyen "boldogok", valójában pedig nem azok.
A kövérek többsége pedig pszichés beteg, mert a mértéktelen evéssel kompenzálnak, ebben lelik örömüket, evésfüggők.
Továbbra is szavazzátok csak le a válaszaimat, ez a ti alacsony értelmi szinteteket mutatja.
Na, de 27-es!
Hogy lehet boldog valaki, aki csak salátán él meg bio magvakon?!
Egy nem kövér is lehet pszichés beteg, csak rajta nem látszik.
De itt nem ez a téma, hanem az, hogy attól még lehet az arca szép, mert szeret enni és abban leli örömét.
"Továbbra is szavazzátok csak le a válaszaimat, ez a ti alacsony értelmi szinteteket mutatja."
A nem hasznos válaszok adása milyen értelmi szintet jelent?! :)
Valld be, hogy egy kövér nőnek is lehet szép az arca és akkor felpontozlak! :D
Én sosem pontozom le,ha más a véleménye valakinek,mint nekem.Csak a primitív,kötekedő válaszokat pontozom le.21-es:az exem kiment Angliába dolgozni.A nővére szerzett neki munkát.
Egyébként valóban sok nő azért hízik el,mert sokat eszik,de nem kevés azoknak a száma,akiknek hormonális problémája van.Nekem volt ilyen párom is és olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!