Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? 23/N (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

Nem igazán vagyok elégedett magammal. Ha szexre kerül a sor, akkor csak félhomályban érzem jól magam. Én magamat formátlannak találom. Egyébként 1 éve edzek itthon, de mivel nem láttam a hatását, ezért 2 hónappal ezelőtt kezdtem el járni személyi edzőhöz . Jelenleg heti 2x megyek, plusz mellette edzek itthon. Építő kritikára vagyok kíváncsi leginkább. Fogynom kellene még vagy csak izmosodni?

Előre is köszönöm, annak aki normálisan ír :)

2021. aug. 5. 10:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
83%

Fogynom kellene még vagy csak izmosodni? ez a te kérdésed.

Szerintem egy pszichológust kellene felkeresned, hogy elfogadd magad. Csinos, formás lány vagy, nem kell szégyellni a tested.

2021. aug. 5. 22:36
 62/67 anonim válasza:
66%

Szép alakod van, de.....

A popsid ahhoz képest, hogy edzel lapos. Arra edzél, hogy gömbölyübb legyen. A combcsikok esetleg a fogyástol lehetnek. Voltál dundi is? Öröklött hajlam is lehet. A magabiztosságodat meg növeld! Fogadd el magad, ha nem teszed, akkor fusztrált leszel, mint most.

2021. aug. 6. 06:49
 63/67 Á.Zoli ***** válasza:
100%

Jó alapokkal rendelkezel, így kis odafigyeléssel tudsz is formás maradni hosszú évekig. Mindenképp támogatom a sportolási tevékenységed, ha van rá elég időd.

Olyan edzőt válassz ha van rá mód, aki eredményes testtel rendelkezik.

Ugyanez az alkat, tónusos nőies izomzattal nagyon impozáns látványt kelt majd! Mindenképp dolgozz rajta!!

Jó munkát hozzá 👌🙂

2021. aug. 6. 07:24
 64/67 anonim válasza:
71%

Nagyon jó alakod van.

Kerek popsi. 🙂

2021. aug. 6. 08:59
 65/67 anonim ***** válasza:
81%

Ilyesmi alakom van nekem is. Én értem amiről beszélsz, ezt egyébként fordított háromszög alkatnak is szokták nevezni (keskenyebb váll esetében oszlop), nehéz össze szedni pár kilót a csípő/fenék részre. Cserébe van szép hasad, formás lábad. Persze nem lehetetlen formázni, a fenéktáji edzésekre kell rástartolni. Akár tökéletes alakod is lehet egy kis formázással. De így is szuperül nézel ki, ne stresszeld magad.

24/L

2021. aug. 6. 10:50
 66/67 anonim ***** válasza:
27%
Besírok a válaszokon 😂 Hogy valaki igazat is írjon: lapos a hátsód és formátlan a csípőd. Az elsőn az edzéssel úgyis változtatsz a másodikba meg törődj bele. Am most még skinnyfat alkat vagy.
2021. aug. 6. 18:35
 67/67 anonim ***** válasza:
28%
66: mintha én írtam volna. De én még hozzátenném: szúrnálak csajszi, ilyen csajokat szedtem fel mindig. Te vagy az ideálom: vékony, nem plázában, de jól tekereg az ágyban.
2021. aug. 7. 00:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!