Mit gondoltok az alakomról? 23/N (képpel)
Nem igazán vagyok elégedett magammal. Ha szexre kerül a sor, akkor csak félhomályban érzem jól magam. Én magamat formátlannak találom. Egyébként 1 éve edzek itthon, de mivel nem láttam a hatását, ezért 2 hónappal ezelőtt kezdtem el járni személyi edzőhöz . Jelenleg heti 2x megyek, plusz mellette edzek itthon. Építő kritikára vagyok kíváncsi leginkább. Fogynom kellene még vagy csak izmosodni?
Előre is köszönöm, annak aki normálisan ír :)
gyönyörű nő vagy! Nagyon jó az alakod, nekem tetszik nagyon!
Legyél elégedett, de ne hagyd abba az edzést, ha jól érzed magad tőle!
A partnered büszke lehet rád - ha van
Felesleges szégyenlősnek lenned. Nudi-ra is büszkén vennének, az összes haverom le se venne rólad a szemét.
Férfi szemmel jó csaj vagy, jobb lenne ezt magadnak mindennap elolvasnod és elhinned.
Szerintem tök jó az alakod. Szép popsid van, a hasaddal sincs semmi gond. Nem kell, hogy kockahasad legyen, vagy nagyon feltűnő izomzatod.
Arról meg nem tehetsz, hogy nincs homokóra alkatod. Hidd el, tetszel a pasiknak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!