Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? 23/N (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

Nem igazán vagyok elégedett magammal. Ha szexre kerül a sor, akkor csak félhomályban érzem jól magam. Én magamat formátlannak találom. Egyébként 1 éve edzek itthon, de mivel nem láttam a hatását, ezért 2 hónappal ezelőtt kezdtem el járni személyi edzőhöz . Jelenleg heti 2x megyek, plusz mellette edzek itthon. Építő kritikára vagyok kíváncsi leginkább. Fogynom kellene még vagy csak izmosodni?

Előre is köszönöm, annak aki normálisan ír :)

2021. aug. 5. 10:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
91%

Nézd szerintem nem rossz, de gondolom neked az a bajod, hogy még feszesebb szeretnél lenni!

Nem kell már túl erőltetni semmi, csak csináld amit eddig! Nincs mit szégyellni, sokan szeretnének hasonlóan kinézni!

Gratulálok kitartást, és élvezd a szexet felszabadultan!

F

2021. aug. 5. 11:06
 12/67 anonim válasza:
82%
formás a feneked, van alakod és az a minimális stria minden embernek ott szokott lenni. az átlagból felfelé lógsz ki, már csak az önbizalmadon kéne dolgozni.
2021. aug. 5. 11:06
 13/67 sterling.archer válasza:
75%
Hat en siman elvennelek :D komolyra forditva... Total rendben vagy. Kicsit robb onbizalom es minden fasza lesz.
2021. aug. 5. 11:07
 14/67 A kérdező kommentje:
Nem szültem.
 15/67 anonim ***** válasza:
80%

Szia,

Szerintem semmi szégyellni valódi nincs.

Nagyon jó alakú nő vagy! :)

Fogyni biztos hogy nem kellene, az edzés pedig mindíg jót tesz.

16/67 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon csinos vagy, főleg popsiban 😇
2021. aug. 5. 11:08
 17/67 anonim ***** válasza:
92%
Nőként mondom nagyon szép feneked van.
 18/67 anonim ***** válasza:
91%
Tük csinos vagy! Komolyan! Nincs mit szégyellni, és a fenét fogyj! Nagyon jó ez!
 19/67 anonim válasza:
57%
Tökéletes test. Szeretkeznek veled ejt nappallá téve. Fuhh.
2021. aug. 5. 11:09
 20/67 anonim ***** válasza:
74%

Tökéletes alakod van. Mindened a helyén van, szép formás. Látszik az edzés hatása.

Meztelen képeken lehet jól nyomon követni a változásokat. Egyszerű sima porban beállni, mindig ugyan úgy, és akkor szemmel láthatóak a legkisebb változások is.

2021. aug. 5. 11:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!