Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? 23/N (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

Nem igazán vagyok elégedett magammal. Ha szexre kerül a sor, akkor csak félhomályban érzem jól magam. Én magamat formátlannak találom. Egyébként 1 éve edzek itthon, de mivel nem láttam a hatását, ezért 2 hónappal ezelőtt kezdtem el járni személyi edzőhöz . Jelenleg heti 2x megyek, plusz mellette edzek itthon. Építő kritikára vagyok kíváncsi leginkább. Fogynom kellene még vagy csak izmosodni?

Előre is köszönöm, annak aki normálisan ír :)

2021. aug. 5. 10:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem átlagos az alkatod. Nem kövér, nem is vékony, de nem is izmos. Ezzel igazából akár elégedett is lehetnél, de ha nem vagy az, akkor a rendszeres edzés biztos sokat tudna dobni az önbizalmadon, ha izmosodnál egy kicsit.
2021. aug. 5. 11:13
 22/67 anonim válasza:
5%
Puncidat amúgy gyantázni szoktad?
2021. aug. 5. 11:14
 23/67 anonim válasza:
86%

A nőknél ez a kinézet.... akik jól néznek ki néha azt hiszik hogy rondák, a rondák meg azt hiszik magukról bombanők...

Te jól nézel ki.

2021. aug. 5. 11:14
 24/67 anonim ***** válasza:
67%
Jó alakod van meglátszik a sport.
2021. aug. 5. 11:17
 25/67 anonim ***** válasza:
18%
#21-es vagyok, a leírást nem olvastam végig először. Heti 2 alkalom az ha őszinte akarok lenni nem sok mindenre elég. Persze a semminél több, de igazán látványos eredményeket nem fogsz elérni vele. Persze több alkalom az drága lenne. Csak annyit tudnék javasolni, hogy miután tudod, hogy mire és hogyan szeretnél edzeni, utána akár személyi edző nélkül vagy akár személyi edzővel (ha engedi a pénztárcád és neked úgy jobb) próbálkozzál heti több edzéssel, mint 2 alkalom. Ha már formában vagy, akkor jó bontásban heti 4-5 is beleférhet simán.
2021. aug. 5. 11:20
 26/67 anonim válasza:
12%
Csao! Írnék, de ha lehet priviben. Azt esetleg megengeded?
2021. aug. 5. 11:26
 27/67 anonim ***** válasza:
24%
kicsit striás, de abszolút nem vészesen. nyugodtan felvehetsz tűsarkút meg ribisebb önbizalomnövelőbb cuccokat. :D
2021. aug. 5. 11:27
 28/67 A kérdező kommentje:
26. Igen.
2021. aug. 5. 11:28
 29/67 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen természetes, szép csinos alakod van. A bőröd is szép szerintem, azt a pár kis csíkot leszámítva. Felesleges is az edzés, sokan nem szeretjük a tul sportol alkatot, jobban áll ez így sokkal. Max magaddal leszel elégedettebb, mert elhiszed, hogy az edzéstől jobb.
2021. aug. 5. 11:31
 30/67 anonim válasza:
100%
teljesen jó alakod van, csak így tovább :)
2021. aug. 5. 11:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!