Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alakomról? Túl kövér vagyok bikini hordásához? Képpel
Hétvégén fürdőben voltunk egy nagyobb társosággal, és a mosdóban hallottam két lányt a csapatból akik épp kibeszéltek, hogy milyen dagi vagyok a bikiniben.
TI MIT SZÓLTOK HA PL. EGY STRANDON LÁTTOK EGY HASONLÓ DUCI LÁNYT BIKINIBEN? TÉNYLEG MEGMOSOLYOGTATÓ, NEVETSÉGES?
SZERINTETEK HÁNY KILÓ VAGYOK 164 CM REL?
Nem, sosem szoktam megmosolyogni másokat, nem nevetek ki senkit :)
Szerintem az ilyen kibeszélgetések elég nagy baromságok.
Én nelem az agyamig sem jut el h mosolyogjak vagy ilyesmi...
Ha nagyon szánalmasan néz ki(öltözködés nem pedig testalkat)
Az azért feltunik de nem beszélek rola senkinek,max magamban néhány gondolat megszuletik de nem foglalkozom ezzel!
A kilokrol pedig úgy kb 80-90 kornyéke,de ezt igy nehéz megállapítani:)
Nem kell ez miatt izgulni,kb a hét és fél milliárd emberből a az egyharmada igy néz ki....ez manapság teljesen szokványos...kb olyan erzes mint ha az út mellett észrevennél egy villanyoszlopot...max 1-2 gondolat de semmi tobb:DDD
Szerintem meg duci vagy a bikinihez. Lehet én is megjegyezném úgy magamban , hogy duci vagy ha meglátnálak egy strandon.
90 kiló minimum vagy.
Az a baj, hogy nagyon fiatal vagy még, hogy ilyen súlyod/testalkatod legyen. Mi lesz majd később???
Nagyon gyorsan kezdj el fogyózni, mert ez ilyen fiatalon rendkívül egészségtelen.
80-90 kg körül lehet.
Ja, és ne vegyél fel bikinit egyenlőre.
Nagyon izgató az alakod!
Ha strandon látnálak és egyedül lennél, tutira leszólítanálak;)
Szia!
Az egészséged miatt kellene picit változtatni az életeden. Nem tudom, milyen az étkezésed, és hogy mennyit mozogsz, de saját magad miatt jó lenne elkezdeni többet mozogni, egészségesebben étkezni (ha eddig esetleg nem ezt tetted). Ha betegség miatt küzdesz a kilókkal, az persze más dolog.
A másik pedig, hogy értelmes ember nem mond ilyeneket, mint az a két kis libuska, akiket hallottál. Eszembe sem jutna ilyet szóvá tenni, ez nagy parasztság.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!