Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alakomról? Túl kövér vagyok bikini hordásához? Képpel
Hétvégén fürdőben voltunk egy nagyobb társosággal, és a mosdóban hallottam két lányt a csapatból akik épp kibeszéltek, hogy milyen dagi vagyok a bikiniben.
TI MIT SZÓLTOK HA PL. EGY STRANDON LÁTTOK EGY HASONLÓ DUCI LÁNYT BIKINIBEN? TÉNYLEG MEGMOSOLYOGTATÓ, NEVETSÉGES?
SZERINTETEK HÁNY KILÓ VAGYOK 164 CM REL?
Szerintem ez egy kicsit tényleg sok!
Hàny èves vagy?
Szívesen segítek általában másoknak, de te felkúrtad az agyam.
Ha tudod, hogy duci vagy, és zavar, hogy mások kibeszélnek, miért nem kezdesz el semmit annak érdekében, hogy lefogyj?
Attól, hogy kiírod a kérdésed, és tőlünk vársz választ, jobb lesz? Nem hinném. Mi nem edzhetünk helyetted, nem mi fogunk helyetted étkezni.
Ha nem vagy elégedett, és bizonyára nem vagy, ha kiírtad a kérdésed, kezdj magaddal valamit. Egyrészt mozogj. Biztos van valami, ami még számodra is érdekes, nem kell muszájból futni, vannak alternatívák.
Másrészt étkezés, hahó. Változtass életvitelt!
Számomra nem vagy vonzó, sőt... szerintem alapból a bugyi választása már hatalmas hiba volt, nem a te alakodra való.
És igen, lehet megsértettelek, de nem fogok bocsánatot kérni, mert ha már kiírtad a kérdésed ide, fogadd el a kritikát is, akármilyen is!
És nem tudom, mondjuk 96-100 kg lehetsz.
De az biztos, hogy ha nem vagy magaddal elégedett, kezdj magaddal valamit! A siker nem fog egyik-napról a másikra eljönni, viszont az alakod formálódni fog, ha van türelmed és kitartásod!
Sok sikert!
Nem szokásom kinevetni senkit! Mert nem tudni, hogy mi áll a háttérben.S mindig azt mondom.Hogy mindenkinek vannak negatív tulajdonságai, amiért lehetne rajta gúnyolódni.
Vagy kibeszélni.
kb 90kg lehetsz
Kinevetni, mosolyogni nem mosolyognék rajtad viszont ha olyan bikini van rajtad ami nem előnyös egy molett hölgy számára akkor lehet hogy megjegyezném magamban, változtass az étkezéseden és kezdj el spórolni. Búsulni ne búsulj rajta és túlzásba se vidd a sportolást, az egészség fontos és szükséges lefogynod kicsit.
Sok sikert!
Kedves kérdező!
Igen duci vagy, ezt te is tudod. Én olyan 80 kg-ra tippellek. Szégyellni nem kell, de nem ártana tenni ellene. Nem csak esztétikai, de egészségügyi okokból is.
Az viszont teljesen mindegy, hogy bikinit hordasz, vagy egyrészes fürdőruhát, ugyanúgy fog látszani, hogy husi vagy. Hordj bikinit, ha jól esik, nincs azzal gond, de azért törekedj arra, hogy ledobj pár kilót!
Most vagy az én látásommal van baj vagy a pár válaszolóéval.
Én úgy látom a kérdező nem duci... Hanem egyenesen kövér....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!