Mit gondoltok az alakomról? 23/N (képpel)
Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok elégedett magammal. Ha szexre kerül a sor, akkor csak félhomályban érzem jól magam. Én magamat formátlannak találom. Egyébként 1 éve edzek itthon, de mivel nem láttam a hatását, ezért 2 hónappal ezelőtt kezdtem el járni személyi edzőhöz . Jelenleg heti 2x megyek, plusz mellette edzek itthon. Építő kritikára vagyok kíváncsi leginkább. Fogynom kellene még vagy csak izmosodni?
Előre is köszönöm, annak aki normálisan ír :)
2021. aug. 5. 10:58
31/67 anonim válasza:
Jó alakod van semmi kivetni való nincs benne egyáltalán.
32/67 anonim válasza:
Nőként mondom hogy szerintem nagyon jó alakod van.
33/67 anonim válasza:
Én meg azt gondolom, hogy ez a kérdés totál felesleges volt. Adott a válasz és ezt Te is tudod. Innentől ez egó növelés. Önkép zavarod van, erre pedig nem a személyi edző a megoldás, hanem, hogy a fejedben helyre tegyél dolgokat! Nem fogom kimondani a véleményem a kinézetedről, mert nem fogok beleállni ebbe a nyálcsorgatós sorba! De fogadd meg a tanácsom és tényleg próbáld ki azt az utat is, amit mondtam!
34/67 anonim válasza:
Én annyira nem szeretem ha egy lány csont sovány szóval szerintem neked egyáltalán nem kell fogynod. Nagyon csinos vagy már most is ahogy a képen látható. Egy kis edzéssel meg csak még csinosabb leszel. De ne aggódj már most is csodás vagy.😁 két csipet magabiztosság és rendben is leszel😁
35/67 anonim válasza:
Én meg azt gondolom, hogy nekem nem igazán jön be. Formásabb, gömbölyödőbb fenék, gömbölyödőbb csípő az esetem.
36/67 anonim válasza:
33as
Ez nem épp így van. Nem (csak) egónövelés a kérdés. Sok szép lány tényleg hiába tudja hogy szép, kizárólag a hibákat tudja észrevenni magán, ha nincs egy olyan személy (a szerelme pl), aki visszaigazolja neki, hogy igenis vonzó, jó csaj. Szerintem minimum minden második nő küzd ezzel a való életben is.
37/67 anonim válasza:
Innentől fogva kedves 36os akkor önkép zavarról beszélünk. Vagy egó növelésről. Egyszerűen én nem tehetek arról, ha valaki magában vagy másban mindig csak a rosszat látja, innentől ez pedig inkább pszichológiai kérdés, mintsem személyi edző feladata. Sajnálom. Le lehet pontozni bátran!
38/67 anonim válasza:
Iszonyúan kívánom minden porcikáját a testednek.
39/67 anonim válasza:
26 os vagyok! Írjén már rám privátban az a díszpéldány, aki azért húzta le a válaszom negatívba, mert engedélyt kértem a kérdezőtől írhatok a privit! Írj rám haver és majd megbeszéljük!
40/67 anonim válasza:
#39: Nem kell anonim szégyellned a véleményedet. Ha annyira megakarod írni neki amit a #38-as vagy, hogy bevinnéd a medvét a málnásba, akkor azt itt is megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!