Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? 23/N (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

Nem igazán vagyok elégedett magammal. Ha szexre kerül a sor, akkor csak félhomályban érzem jól magam. Én magamat formátlannak találom. Egyébként 1 éve edzek itthon, de mivel nem láttam a hatását, ezért 2 hónappal ezelőtt kezdtem el járni személyi edzőhöz . Jelenleg heti 2x megyek, plusz mellette edzek itthon. Építő kritikára vagyok kíváncsi leginkább. Fogynom kellene még vagy csak izmosodni?

Előre is köszönöm, annak aki normálisan ír :)

2021. aug. 5. 10:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
60%
Nincs kedved együtt edzeni? 24F
2021. aug. 5. 13:17
 52/67 anonim ***** válasza:
63%
Látom már itt a sok kis nyálaskodó gyíkarcú gyökér, akiknek a neten kívül nem jutott semmi. Látod kérdező, ezt érted el a kérdéseddel! Ez volt gondolom a cél, ez vitathatatlan.
2021. aug. 5. 13:18
 53/67 anonim válasza:
84%
Jó az.Több patront is rád áldozna bárki:D
2021. aug. 5. 13:22
 54/67 anonim ***** válasza:
100%
#48 Mivel közelebb van a lencséhez. Ilyen ez a fotózás. Ha tudod hogy kell, jó képeket lehet lőni, nem kell mindenhez ps.
2021. aug. 5. 13:46
 55/67 anonim ***** válasza:
100%
Direkt odairtam h nem ps,nem is hittem hogy az.. csak a psnel van ilyen torzulas..
2021. aug. 5. 14:50
 56/67 anonim válasza:
94%
Semmi okod széfyellni a tested. Telhesen rendben vagy. 😀
2021. aug. 5. 18:34
 57/67 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy is arc nélkül teszed fel. Csinálj már egy full meztelen szettet ugyanígy. Megnézése cigivel, puncival, popsival
2021. aug. 5. 20:16
 58/67 anonim ***** válasza:
94%
Tök jó vagy! Nekem nagyon tetszik az alakod! f.
2021. aug. 5. 21:25
 59/67 anonim válasza:
86%

Gyönyörű szép vagy! Fogyásra semmi szükséged nincs, ráadásul az esetek zömében mellből szokott lemenni először, azért meg nagy kár - szvsz inkább legyen akkor akár egy kis pocak, és szerintem ezzel sok férfitársam egyetért. Te meg még messze is vagy a "fogyni kellene"-től.

Látható izmokat én sem szeretem túlzottan, de ezt már írták fentebb. Edzeni persze lehet ésszel, de inkább csak azért, hogy maradjon ez az alak :) Büszke lehetsz rá!

Lányok, ne a hülye cérnavékony modellalkatot kövessétek! A kerek, formás test sokkal jobban bejön a férfiaknak, az ehhez kapcsolódó kerekebb arccal pláne.

2021. aug. 5. 21:57
 60/67 anonim ***** válasza:
68%
Ha az agyad is hasonló a testedhez, megkérném a kezed! :)
2021. aug. 5. 22:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!