hát egy kis pocakod van , de jó alakod van alapjáraton, szerintem teljesen normális (bár az nem látszik a képen hogy vajon van-e feneked egyáltalán, vagy ilyen lapos)
az sem látszik a képből hogy szépek-e a melleid, vagy hogy betűt (X vagy Ó) formáznak-e a lábaid vagy szépek?
úgyhogy ha az a kérdés, hogy dagadt vagy-e, nem, nem vagy az.
de kérlek hanyagolt ezt a rettentő közönséges fehérneműt, borzalom... a tanga már nem divat (jó ha 15éves vagy akkor lehet). meg be is vág oldalt... keress valami ízléses szép fehérneműt.
2011. máj. 14. 09:43
3/12 anonim válasza:
van rajtad kb 6 kg felesleg.
2011. máj. 14. 10:10
4/12 anonim válasza:
Dehogy van rajtad 6 kg!! Ebből a képből nehéz megállapítani, de nincs rossz alakod szerintem:-)
2011. máj. 14. 12:22
5/12 anonim válasza:
nem kövér vagy, csak formátlan. sportolni kéne.
2011. máj. 14. 15:17
6/12 anonim válasza:
Hajjaj, ha a terhesség előtt így néztem volna ki...:-D Hány cm és kg vagy? Sztem meg amúgy jó az alakod, csak kicsit formálni kellene, nem fogyni.. :-)
2011. máj. 14. 22:31
7/12 anonim válasza:
fuss szerintem.de nemrossz
2011. máj. 17. 21:27
8/12 anonim válasza:
Örülj neki hogy ilyen alakod van! másnak még ilyen sincs! ne legyen önbizalomhiányod, mindenki valamilyen szempontból ronda, szarul néz ki... nameg ez csak egy pillanatnyi állapot!
2011. máj. 17. 21:59
9/12 anonim válasza:
kicsit a hasad nagy.De ne akarj fogyni inkább sportolj
2011. máj. 17. 22:31
10/12 anonim válasza:
Picit nagy a hasad és ha jól látom,összeérnek a combjaid,semmi izmod nem látok rajtad,csupán zsírt,úgy 5 kilót fogynod kéne,edzőterembe,súlyzókkal edzeni.
És nem igen rajzolódik ki a nőies derék-csípő vonal,tehát olyan férfiasan egybe vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!