Mi a véleményetek az alakomról? Töltöttem fel képet. Kell még fogynom, vagy elég csak sportolni?
Már fogytam pár kg-t és szerintetek mehet még le? Vagy álljak be súlytartóra és sok sport? Mit mozogjak? (eddig csak futottam meg néha Réka).
172 cm vagyok egyébként, hány kg-nak tűnök?
70 körül lehetsz, és a combod picit vastag, de ha fogysz még, akkor is vastagabb lesz a felső testhez képest.
Feszesíts rajta kicsit, és jó lesz, összességében nem rossz. (Hülyeség ez a számozgatás, de ha mondjuk 10-ből kéne mondani, akkor kapsz egy 7-et:-) De lehet, hogy melltartóban több látszana, a felső testedből nem sok mindent lehet kivenni.)
én nem vagyok anorexiás, és nem is leszek :) nagyjából meg vagyok vele elégedve, a fiúknak tetszik, csak combból kéne még leadni, ejj :/
utolsó válaszoló: neked meg pszichológus, de tényleg, szerintem egy ilyen alakot nem kell takargatni/szégyellni, vagy nincs igazam?
ok, nem egy modell alkat, de szerintem átlagos. + azoknál a csontbőr anorexiásoknál tuti jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!