Ne haragudjatok, tudom, hogy unjátok ezeket a kérdéseket, csak azért tettem fel a kérdést, mert komolyabb fogyókúrába szeretnék belevágni. Tudom, hogy rossz a képek minősége de először túl sötétre sikerültek, és utólag kellett őket felvilágosítani. Nagyon rossz a helyzet? Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Nem! Ez még nem vészes most kell nyakon csípni..Ha gondolod fogyózhatunk együtt egy picivel vékonyabb vagyok nálad,de hasonló súlyfelesleggel rendelkezem. Kb. 10kgot kell fogynod..Írj privit:D
2011. szept. 27. 18:19
2/31 anonim válasza:
Legközelebb füdőruhás képeket tölts fel, mert így nehéz bármit is mondani. Nekem úgy tűnik, a "komolyabb" fogyókúra indokolatlan. Esetleg 5 kilót megpróbálhatsz ledobni, ha nem vagy elégedett a súlyoddal.
2011. szept. 27. 18:24
3/31 anonim válasza:
hát hallod, nekem iszonyat bejön a tested, bár én nem nő vagyok (tudom, h a nők leginkább egymásnak akarnak megfelelni), de szerintem nőcis. Szerintem amúgy ha most elkezdesz kocogni, pl., vagy ilyesmi, és tartod magad így, az példás lesz és elég. Jó csaj vagy (az alakod alapján, más nem látszik)
2011. szept. 27. 18:26
4/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. :)Szerintem szép az arcom, azzal nincs problémám, legfőképp a testem aggaszt...
2011. szept. 27. 18:29
5/31 anonim válasza:
ne aggasszon, ha én mondom :)
legyél megelégedve magaddal, mert a képen is átjön az önbizalomhiányod! Szedd össze magad, ha te sem vagy elégedett, akkor mit mondjon a nők 90 %-a?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!