Mennyivel ébredés után szoktatok reggelizni? Anyagcsere szempontjából tényleg fontos, hogy az első fél órában legyen a reggeli?
Milyen turmix? ilyen fehérjeporos?
Én élvezni szeretem az életet, és semmilyen finom falatot nem vagyok hajlandó megvonni magamtól, vagy valami faforgács ízű porra cserélni.
Ébredés után másfél órával szoktam enni, illetve később, ha akkor éhezem meg. A reggeli és az ebéd nálam királyi, de délután már csak gyümölcs van, vagy sok folyadék..
Ébredés után 1 órán belül max reggelizek..,ez ált. hétvége.
Hétköznap mikor rohanósabb akkor ébredés után 20 perccel,mert sietni kell!!:D
Ha felébredek akkor első utam a konyhába vezet. Azaz azonnal reggelizek. Sőt hozzám se lehet szólni, amíg nem ettem legalább két falatot. Nálam a reggeli olyan, mint másnak a kávé.
Nem volt mindig így, gyerekként előszeretettel hagytam ki a reggelit, mert nem esett jól. Míg nem 8 évesen elájultam a 4-6-oson. Na akkor a doki a szüleim lelkére kötötte, hogy reggeliznem kell. Utáltam, nagyon gyötrelmesen ment. De a szüleim nem engedtek el addig amíg néhány falatot nem ettem. Aztán szépen lassan hozzá szoktam. Most már el se bírom képzelni, hogy ne reggelizek. És ha ez mégis megtörténik, akkor jaj annak aki az utamba kerül... :D
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!