Mennyivel ébredés után szoktatok reggelizni? Anyagcsere szempontjából tényleg fontos, hogy az első fél órában legyen a reggeli?
Kb ébredés után félórával.
De én reggel csak tejet/ müzlit tejjel / zabkását tudok enni. Tk kenyérből szendvicset, meg hasonlókat nem. Azok csak ébredés után legalább 1,5-2 órával csúsznak le a torkomon.
Én minden nap farkaséhesen ébredek, így kb az első dolgom a kiadós reggeli.
25/L
jah 100% tejsavó egy kis szénhidráttal megküldve persze.
olyan mint a kakaó, semmi köze nincs faforgácshoz, az a legfinomabb ált a kajáim közül...
Változó. Régebben sose bírtam reggelizni, már lassan egy éve rászoktattam magam (bár továbbra is éjszaka szoktam baromiéhes lenni, nappal meg jóval kevésbé, a bagolyságom maradt).
Mostanság egy átlagos napon az ébredést ugye azonnal fürdőszoba követi, aztán onnan már az első utam a konyhába vezet - jön a kötelező cigi, meg a vitaminjaim és étrendkiegészítőim, közben elkészül a teám vagy a kávém is, pár perc alatt az első étkezéshez is elkészül a kaja (zömmel zabkása, már jó ideje proteinturmixszal főzöm), ezzel aztán letelepszek és kényelmesen eleszegetem. Ez olyan ébredés után fél-háromnegyed, max. 1 órával van rendszerint.
Én mondjuk az ég világon semmi változást (se jót, se rosszat) nem tapasztaltam azzal, hogy nem hagyom ki a reggelit, de rászoktam, mert miért ne... ártani nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!