Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyivel ébredés után szoktat...

Mennyivel ébredés után szoktatok reggelizni? Anyagcsere szempontjából tényleg fontos, hogy az első fél órában legyen a reggeli?

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 09:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kb ébredés után félórával.

De én reggel csak tejet/ müzlit tejjel / zabkását tudok enni. Tk kenyérből szendvicset, meg hasonlókat nem. Azok csak ébredés után legalább 1,5-2 órával csúsznak le a torkomon.

2011. szept. 16. 11:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én minden nap farkaséhesen ébredek, így kb az első dolgom a kiadós reggeli.

25/L

2011. szept. 16. 11:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy felébredek, azonnal eszem. Nem mert éhes vagyok, csak így szoktam meg, és mivel finomat szoktam enni, az rosszabb ha várnék rá.
2011. szept. 16. 11:44
 14/20 bix ***** válasza:
100%

jah 100% tejsavó egy kis szénhidráttal megküldve persze.

olyan mint a kakaó, semmi köze nincs faforgácshoz, az a legfinomabb ált a kajáim közül...

2011. szept. 16. 11:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a harcosok étrendje szerint élek, így nincs se reggelim, se ebédem, ellenben van jóóó naaagy adag vacsim és az anyagcserém köszöni szépen villámgyors. :o) Hihetetlen, de működik. Aki nem hiszi, próbálja ki!
2011. szept. 16. 12:12
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
ébredés után egyből fél liter víz, aztán fél óra múlva reggeli ( zabkása )
2011. szept. 16. 12:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
mivel pajzsmirigy gyógyszer miatt nem ehetnék fél-1 óráig,így van sokszor,hogy kimarad :)
2011. szept. 16. 13:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Régebben sose bírtam reggelizni, már lassan egy éve rászoktattam magam (bár továbbra is éjszaka szoktam baromiéhes lenni, nappal meg jóval kevésbé, a bagolyságom maradt).

Mostanság egy átlagos napon az ébredést ugye azonnal fürdőszoba követi, aztán onnan már az első utam a konyhába vezet - jön a kötelező cigi, meg a vitaminjaim és étrendkiegészítőim, közben elkészül a teám vagy a kávém is, pár perc alatt az első étkezéshez is elkészül a kaja (zömmel zabkása, már jó ideje proteinturmixszal főzöm), ezzel aztán letelepszek és kényelmesen eleszegetem. Ez olyan ébredés után fél-háromnegyed, max. 1 órával van rendszerint.

Én mondjuk az ég világon semmi változást (se jót, se rosszat) nem tapasztaltam azzal, hogy nem hagyom ki a reggelit, de rászoktam, mert miért ne... ártani nem árt.

2011. szept. 16. 14:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthon vagyok akkor kb. fél-1 óra,ha suli van van hogy kimarad,viszont a legelső étkezésem kb. 9-10körül van..
2011. szept. 16. 18:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
felébredek, felöltözöm, megetetem a macskát, aztán magamat...ébredés után kb. 30 perc....
2011. szept. 16. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!