Hogy lehet elfelejteni egy első, igazi nagy szerelmet, ha a másik nem is tudott róla? (Az ok, hogy miért nem tudta, a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen. )
Sehogy. Az első nagy szerelemre emlékezni fogsz mindig. Pont a minap botlottam bele én is az első szerelmembe facebookon, és jóllehet már vagy tíz éve volt, és már rég együtt vagyok párommal, akit imádok, mégis már a fényképére ránézve megjelentek a régi érzések...
De a mindennapi életben eszembe se jut. Ehhez kellett jópár év, de más semmi.
Várj türelemmel, közhely, de az idő fogja megoldani ezt a dolgot.
Ezesetben egyáltalán nem beszélünk igaz, nagy szerelemről.
Ez csak plátói szerelem
Sehogy.
Valami magasabb szemelyisegérettsegi fokra jutsz majd el 5 vagy 35 ev mulva, amikor egsze mas vilagnezeted lesz mar, atertekelodik Benned a szeretet fogalma is, és akkor mar nem fog érdekelni ez a fajta szeretet, mert mar mas érzelemcsomagot fogsz szeretetnek tartani.
Addig csak ra fogsz gondolni mindig, mindne korulmenyek kozott.:)
Nem tudsz neki szolni? Legalabb reszben megélhetnéd, atadhatnad ezt a szeretetet mondjuk a verbalis kimondása által. Vag e-maileket irni, vagy kozossegi oldalon kommunikalni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!