Rubint Réka 2010 alakreform 90 perces tornájából miért csak az első 20 percet tudom végigtornázni és utána nem megy úgy kidöglök?
Én is a kajára gyanakszom.
Ha az jó, akkor esetleg nem vagy vashiányos? Én akkor nem bírtam csinálni szinte semmit, olyan fáradékony voltam.
3. vagyok
Mint írtam, elsőnek én is a kajára gyanakszom, de lehet vashiány is.. Amikor én vashiányos voltam, hazaértem suliból, lefeküdtem aludni, felkeltem este 8-kor, megfürödtem és mentem újra aludni. Nem hogy 20 percet mozogjak...
Szia!
Én is Rubint Rékára tornázok, de én nem a 90 percesre, az valahogy nekem nem annyira jön be.Két dvd-ről csinálom a gyakorlatokat magamnak állítottak össze.Combfeszesítés, hasizom, felsőtest formálás, csípő és popsi edzés.
Amikor elkezdtem még nagyon nehezen ment, elfáradtam 10 perc alatt, aztán volt egy időszak amikor gond nélkül megcsináltam, most 3 hete úgy érzem, hogy a combot nem tudom megcsinálni.Hiába csak 20 perc, hiába elég edzett a combom hozzá, hogy kibírja akkor sem....Persze erőltetem, mert tudom, hogy ahhoz amit akarok muszáj ezt nekem megcsinálni, de 10 perc után már folyik rólam a víz és a 15 percnél már alig kapok levegőt.Nem tudom miért van, rendesen eszek meg iszok meg minden.Úgyhogy a lényeg az, hogy nem csak egyedül te vagy így ezzel.Szerintem ez most egy ilyen periódus, majd elmúlik.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!