Mi a véleményetek az alakomról? Töltöttem fel képet. Kell még fogynom, vagy elég csak sportolni?
Figyelt kérdés
Már fogytam pár kg-t és szerintetek mehet még le? Vagy álljak be súlytartóra és sok sport? Mit mozogjak? (eddig csak futottam meg néha Réka).
172 cm vagyok egyébként, hány kg-nak tűnök?
2011. okt. 8. 20:23
11/15 anonim válasza:
futás jó, de iktass be mellé súlyzós edzést...
12/15 anonim válasza:
68 kg körül lehetsz, szerintem egy 5 kg-t minimum fogyj.
13/15 anonim válasza:
Szia kedves kérdező! Az én alakom is hasonló, talán egy picikét vékonyabb a combom! Én nagyon tudatosan táplálkozok, nem eszek kenyeret, tésztát, édességet! Oké, néha egy kis csoki :) Próbáld meg visszafogni! Sportolj sokat :) futást ajánlom, biciklizés is jó! Rubint Rékának nagyon jó DVD-i vannak, eddz arra! Én is szoktam, hatásos :) Ne a kilót nézd, hanem a centiket! Ha izmosodsz, az többet nyom! Engem így imád a barátom, közösen járunk futni, egyre jobban bírom :) És ne aggódj, kevés pasinak jönnek be a zörgőcsontú csajok! Szóval csak feszesítsd! Pár hét, vagy hónap és nagyon meg fog látszani.Karácsonyra biztos! Hajrá :))
14/15 anonim válasza:
Én 172 cm vagyok és 65 kg(szerintem te nálam pár kg több vagy) és le akarok adni 10-8 kg,neked is körülbelül ennyit kénne.Na és valolyában mennyi kg vagy?
15/15 A kérdező kommentje:
69 kg vagyok, és 5-7et szeretnék még fogyni.
2011. okt. 11. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!