Mi a véleményetek az alakomról?
Figyelt kérdés
nincs kép, mivel nincs fényképezőgépem, és a telefonom sem alkalmas rá, de centiket tudok mondani:
magasság: 160cm
mell alatt: 72cm
mell: 77 cm
derék: 65cm
csípő: 79 cm
comb: 48.5 cm
köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 26. 20:47
3/19 A kérdező kommentje:
hogy milyen? :O tudom, én kérdeztem a véleményeteket, meg "arctalanul" könnyű, és büntetlen dolog válaszolni, de ez nem jelenti azt, hogy parasztnak kell lenni! szebb formában is le lehet szólni, nem pedig egy az egyben megsérteni a másikat, de köszönöm a kritikát
2011. máj. 26. 20:59
4/19 A kérdező kommentje:
kedves második: 21 vagyok
2011. máj. 26. 21:00
5/19 anonim válasza:
1. vagyok
Őszintén szólva az a véleményem, hogy ilyen adatokkal bíró nő a természetben nem fordul elő.
6/19 anonim válasza:
79es csipő és 77es mell? Akkor nagyon vékony lehetsz!
7/19 anonim válasza:
Adatokból ítélve vékony, sovány, egyenes, fiús alkatod lehet.
8/19 anonim válasza:
90-60-90 a "női tökéletes alak"
Hát te attól baromira messze állsz. Szerintem egyenes, fiús alakod van. Ne aggódj, ha 12 éves vagy az alatti vagy.
10/19 A kérdező kommentje:
igen
2011. máj. 26. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!