Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy 14 éves fiúnak milyen...

Egy 14 éves fiúnak milyen hajat javasolnátok?

Figyelt kérdés
Láttam egy hasonló kérdést tegnap, ezért gondoltam megkérdezem. Ma lesz neki a hajvágás, csak az a kérdés, hogy milyen legyen. Iskolaidőben rendszeresen, minden nap tesi van neki és sportol még ez mellett, de azért nem versenyszerűen. Nálunk is aktuális a nyár és a rengeteg, minden napos fürdés, úszás és ez miatt a hajmosás és fésülködés is. Emo, páwa, hippi, gomba (oviban nagyon aranyos, de ennyi idősen már egy kicsit gáz) meg a többi ilyesmi teljesen ki van zárva. Mit tanácsoltok, milyen legyen? Fontos, hogy menő, praktikus és jól is nézzen ki legyen, meg azért meg is érje. Mi a véleményetek az évszakonként változó hajról? Vagy jobb egész évben ugyanaz? Tanácstalan vagyok.

2021. jún. 23. 12:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/122 anonim ***** válasza:
Ha átmenetes nem szeretitek akkor sima 3mm is jó de ha most mondtad a géped tud 1mm az nem kopasz hiszen 1mm haj van és azt lehet is látni és most 1 és 3 között körülbelül 1 hét különbség van. Kipróbálja és szinte el is repült a pár nap és 3mm-es.
2021. jún. 24. 11:19
 52/122 anonim ***** válasza:
100%

Most nem rosszból várhatsz persze de addig is szenved a gyerek azzal a hajjal és látod nem nagyon írnak vagy látják és nem küldenek ötleteket.

Ő is mondta, hogy holnap le lehet vágni az egészet rövidre.

2021. jún. 24. 11:22
 53/122 A kérdező kommentje:
Megpróbáljuk először a 3 mm-ert szerintem.
2021. jún. 24. 11:25
 54/122 A kérdező kommentje:
Ma meg már itt van a nagyon erős hőség...
2021. jún. 24. 11:28
 55/122 anonim ***** válasza:
majd írjatok a fejleményről, mikor próbáljátok meg? figyeljétek meg ha olyan jól fogja magát érezni ezzel a hajjal és ha úgy lesz kérni fogja menjetek tovább vagy mindig vissza fogja erre nyíratni
2021. jún. 24. 11:29
 56/122 anonim ***** válasza:
igen itt van a nagy hőség
2021. jún. 24. 11:30
 57/122 A kérdező kommentje:
Ok, akkor hamarosan lenyírjuk.
2021. jún. 24. 11:34
 58/122 anonim ***** válasza:
Várom írd majd le te mit látsz így és ő mit mondott ezzel kapcsolatban, a fiad véleménye is izgat mit gondol erről.
2021. jún. 24. 11:37
 59/122 A kérdező kommentje:

Más ennyi idős fiúknak is lenyírják nyáron a haját? Biztos, hogy megérni és nem fogjuk megbánni? Jól fog állni neki, hogy alig van neki haja, csak ilyen nagyon rövid? Vagy nem lenne jobb inkább jövőre, közvetlen a szünet első napján?

Mert akkor itt az ideje a hajvágásnak.

Vagy esetleg egyéb ötletek, vagy ez a legjobb?

2021. jún. 24. 14:49
 60/122 anonim ***** válasza:
2-3 centis haja lesz szeptemberre, ha most lenyírjátok teljesen kopaszra. Szerintem így lenne a legjobb.
2021. jún. 24. 15:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!