Ciki lenne 14 éves fiúnak hajráf?
A te korodban de, azt fogják gondolni. Szerintem elgondolkozhatnál azon, hogy fazonra nyírasd a hajad. Főleg, mivel göndör...nem előnyös.
Már most megmondom, hogy ha most nem is, de pár évvel később úgyis lefogod vágatni a hajadat. Szóval miért ne most?
Amúgy se 'menő' a hosszú haj. Ha mégse akarod levágatni, akkor viszont tudd, hogy ezért nem vagy túl népszerű.
amikor én ennyi idős voltam, volt az egyik jóarc osztálytársamnak, bár neki egyenes haja volt. először biztos poénból kiröhögték a haverjai, de megszoktuk, és ettől, még jóarc maradt:D, és senki se gondolta b uzinak
21/L
Szia!
Nyugodj meg, lesz akinek tetszik és lesz akinek nem.
De ez mindennel így van, ha egy kicsit is eltérsz a megszokottól.
De ugyan ez a helyzet ha csőnacit hordasz, vagy egy színesebb pólót, vagy ha nagyon ki van vágva a póló nyaka, vagy ha.... sorolhatnám még, hogy mit nem szabadna hordani, mert buz is.
Szóval ha szerinted jól áll és tetszik neked, akkor hordjad nyugodtan. Minden csoda 3 napig tart. Megszokják és kész. Én sok srácot láttam már hajráffal és nagyon klasszul néztek ki.
Legalább egyedi leszel és a te korodban bőven belefér ez!!!
Szóval ne aggódj, holnap tedd fel és viseld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!