Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki lenne 14 éves fiúnak hajráf?

Ciki lenne 14 éves fiúnak hajráf?

Figyelt kérdés
Hosszú a hajam orromig ér oldalt fel van nyírva. Viszont göndör hajam van így nem tud úgy állni ahogy szeretném. Arra gondoltam, hogy hordhatnék fekete hajráfot. Azt mondják jól állna. Csak ha meglátnak mások nem fogják azt gondolni, hogy b*zi vagyok vagy valami?
2014. nov. 15. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
18%

A te korodban de, azt fogják gondolni. Szerintem elgondolkozhatnál azon, hogy fazonra nyírasd a hajad. Főleg, mivel göndör...nem előnyös.

Már most megmondom, hogy ha most nem is, de pár évvel később úgyis lefogod vágatni a hajadat. Szóval miért ne most?

Amúgy se 'menő' a hosszú haj. Ha mégse akarod levágatni, akkor viszont tudd, hogy ezért nem vagy túl népszerű.

2014. nov. 15. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam fazonra vágatni de az sose tetszett magamon. Nagyon nagy lett tőle az arcom. Szeretem a hosszú hajat nem tudom miért. Általában sapkában vagyok. A hajráf csak edzeni kellene. (parkour)
2014. nov. 15. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:

amikor én ennyi idős voltam, volt az egyik jóarc osztálytársamnak, bár neki egyenes haja volt. először biztos poénból kiröhögték a haverjai, de megszoktuk, és ettől, még jóarc maradt:D, és senki se gondolta b uzinak

21/L

2014. nov. 15. 21:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is erre számítok, hogy egy ideig viccelődni fognak rajta de utána megszokják. Csak pl ilyen helyekre gondoltam, hogy metró, belváros stb. Ott nem e néznek meg és gondolnak ferdehajlamúnak.
2014. nov. 15. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után szerintem hozzá szoknának, ettől függetlenül szerintem nem áll jól a pasiknak a hajráf. Edzésre oké, ott az a cél, hogy kényelmes legyen és senki sem foglalkozik veled, de utcára, metróra szerintem inkább ne hordd.
2014. nov. 15. 23:11
 6/7 supra01 ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg, lesz akinek tetszik és lesz akinek nem.

De ez mindennel így van, ha egy kicsit is eltérsz a megszokottól.

De ugyan ez a helyzet ha csőnacit hordasz, vagy egy színesebb pólót, vagy ha nagyon ki van vágva a póló nyaka, vagy ha.... sorolhatnám még, hogy mit nem szabadna hordani, mert buz is.

Szóval ha szerinted jól áll és tetszik neked, akkor hordjad nyugodtan. Minden csoda 3 napig tart. Megszokják és kész. Én sok srácot láttam már hajráffal és nagyon klasszul néztek ki.

Legalább egyedi leszel és a te korodban bőven belefér ez!!!

Szóval ne aggódj, holnap tedd fel és viseld!

2014. nov. 16. 08:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2014. nov. 16. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!