Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete haj egy 16 éves fiúnak?

Fekete haj egy 16 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
Be szeretném festeni a hajam feketére és 2 kérdés is lenne. 1 nem gáz-e? 2 Mennyire illik barna szemű, szemöldökű, világos bőrű fiúhoz?

2014. nov. 2. 00:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom, szerintem nagyon természetellenes lenne.
2014. nov. 2. 01:49
 2/8 supra01 ***** válasza:

Beszeretnéd festetni, vagyis neked bejönne a fekete szín. Akkor meg nem tök mindegy, hogy gáz-e vagy sem?

Csináltasd meg, és meglátod.

Azt meg megint csak nem lehet eldönteni, hogy illik-e hozzád vagy sem. Befesteted, küldesz fotókat és eldöntjük.

Szerintem ez is festett fekete és nem gáz és illik is hozzá:

[link]

De ez is festett haj, nem gáz vagy gáz, a srácit nem érdekli és illik hozzá:

[link]

2014. nov. 2. 06:08
 3/8 anonim ***** válasza:
ne ne ne ne!
2014. nov. 2. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
#2 az ilyen emo boy hajak mar 2006-ban is nagyon gazak voltak, most meg plane. nincs olyan, hogy egy vasalt, festett, feltupirozott haj illik egy fiuhoz.
2014. nov. 2. 08:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok emo :DDDDD ilyesmi fazonú a hajam: [link]
2014. nov. 2. 09:06
 6/8 supra01 ***** válasza:

Gondoltam, hogy nem emo a srác, csak azért linkeltem ilyen hajakat, hogy lássa, teljesen mindegy, hogy ki mit gondol, ha neki tetszik, akkor próbálja ki, festesse be nyugodtan! Legyen merész és vállalkozó kedvű srác!

És azt, hogy illik-e neki vagy sem, majd akkor eldöntjük!

Egyébként az a haj amit linkelt a kérdező nagyon trendy és miért is ne lenne jó feketében?

2014. nov. 2. 10:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szép barna sokkal szebb, mint egy mű fekete. De Te tudod, ha neked tetszik, festesd be.
2014. nov. 2. 11:35
 8/8 nufnuf ***** válasza:
Barátomnak is festett fekete haja van. Szerintem nem gáz. Hozzá kell tennem azt is, hogy neki az eredeti barnája is nagyon sötét így nem üt el a szemöldökétől. Ha befesteted és elüt nagyon a hajadtól a szemöldököd, akkor kozmetikus 600-1000 Ft körül simán átfesti neked a szemöldöködet is. A világos bőr sötét haj szerintem kifejezetten szexi.
2014. nov. 18. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!