Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy 14 éves fiúnak milyen...

Egy 14 éves fiúnak milyen hajat javasolnátok?

Figyelt kérdés
Láttam egy hasonló kérdést tegnap, ezért gondoltam megkérdezem. Ma lesz neki a hajvágás, csak az a kérdés, hogy milyen legyen. Iskolaidőben rendszeresen, minden nap tesi van neki és sportol még ez mellett, de azért nem versenyszerűen. Nálunk is aktuális a nyár és a rengeteg, minden napos fürdés, úszás és ez miatt a hajmosás és fésülködés is. Emo, páwa, hippi, gomba (oviban nagyon aranyos, de ennyi idősen már egy kicsit gáz) meg a többi ilyesmi teljesen ki van zárva. Mit tanácsoltok, milyen legyen? Fontos, hogy menő, praktikus és jól is nézzen ki legyen, meg azért meg is érje. Mi a véleményetek az évszakonként változó hajról? Vagy jobb egész évben ugyanaz? Tanácstalan vagyok.

2021. jún. 23. 12:03
 81/122 anonim ***** válasza:
Ha rövidet akartok vagy akar akkor lehet rövidebb de ez tökéletes téli őszi frizura én szívem szerint nem vágnak le alul ennyire ha fent ilyen hosszú vagy ha alul mindenképpen marad az a rövid akkor fent legyen akkor felé ilyen hosszú
2021. jún. 25. 20:23
 82/122 A kérdező kommentje:

Rövidebb alatt milyet értesz?

Írjátok még véleményt, hogy ez mikorra jó, mikorra nem és mikorra, milyen jobbat javasoltok ennél!

2021. jún. 25. 20:32
 83/122 anonim ***** válasza:

[link]

Erről a képről beszélek a 81es írásban ha alul marad ilyen rövid akkor fenti haj hossz fele ekkora ha fent marad hosszabb akkor alul is kicsivel hosszabbra jó az a fazon is de inkább a rövidebb jó az ősz télre tavasz is lehet rövidebb és nyáron pedig az igazi rövid így is meg lehet oldani a nyarat.

Ez ami most van inkább focista haj amit szoktam látni aki úszik és ilyenek nem csináltatnék focista haj

2021. jún. 25. 20:40
 84/122 anonim ***** válasza:
2021. jún. 25. 20:51
 85/122 anonim ***** válasza:
Opps 81es vagyok
2021. jún. 25. 20:51
 86/122 A kérdező kommentje:

Az év többi részén szárazföldi sport (igen, pl. foci), olyankor egyáltalán nem is úszik, de nyáron tényleg rengeteget úszik és fürdik, napi rendszerességgel, minimum egy 6 órát. Többször is megy. Ilyenkor szinte minden nap hajat kell mosni.

Jöhetnek még ötletek és vélemények!

2021. jún. 25. 21:04
 87/122 A kérdező kommentje:
Meg jön a hőség is nyáron és ha leizzad vagy ha úszik, akkor hajat mosunk.
2021. jún. 25. 21:09
 88/122 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még a vélemények, meg a szerintetek jó frizurák!
2021. jún. 26. 11:51
 89/122 anonim ***** válasza:
2021. jún. 26. 13:43
 90/122 anonim ***** válasza:
2021. jún. 26. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!