Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen haj áll jól egy 14...

Milyen haj áll jól egy 14 éves fiúnak? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nem akarok felzselézett ecset hajat. Hosszúkás fejhez illő hosszabb hajtípus.

Képeket is küldjetek. Az értelmes válaszolóknak előre is köszönöm.

2015. dec. 7. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Fejtől is függ.
2015. dec. 7. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nagyon-nagyon tetszik:

[link]

Sajnálom, hogy csak egyet küldök, de hiába kerestem, nem találtam még egy ilyen jót.. Remélem neked is tetszik.

Ui.: Ne merj ecsethajat vágatni magadnak.

2015. dec. 7. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha elmész anyukáddal egy szakképzettebb fodrászhoz, ő tuti tudna vágni neked valami jó fazont, ami jól áll neked. Lehet, hogy elsőre drága lesz, de utána már lesz egy képed arról, hogy mondjuk te hogyan csináld meg magadnak vagy egy másik fodrász hogyan csinálja meg.
2015. dec. 8. 00:58
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Le kell túrni rövidre géppel oszt cső. Kinek van türelme fazont vágatni magának? Úgyis csak 2 napig látványos aztán már kezdő nőni.
2015. dec. 8. 06:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Már mondták a barátaim, szüleim hogy olyan Zámbó Jimmy-s haj állna jól nekem. De ezt elsőre hülyeségnek vettem, szerintetek?
2015. dec. 8. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
halálra fognak cikizni ha zámbó jimmy hajad lesz, annál az is sokkal jobb ha csak simán le van túrva
2015. dec. 8. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
A fiúknak a hosszú hajnál leginkább az egyenes áll jól. Szóval, ha egyenes a hajad akkor nem rosz ötlet megnöveszteni. De ha göndör, vagy hullámos akkor talán jöbb röviden hagyni.
2015. dec. 22. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!