Temetésre milyen haj illik 17 éves "szépségmániás" (kényszerbeteg) fiúnak?
olyan hajjal mész amilyennel akarsz, Magyarországon a fekete ruha a lényeg egy temetésen
Fekete öltöny fekete nyakkendővel vagy csak egy fekete ing vagy póló is jó ha nem akarsz beöltözni
Ilyenre csinálnám meg: [link]
Ez én vagyok. Ez kicsit visszafogottabb. Sima hétköznapokon sokkal magasabbra szoktam csinálni.
"...akkor én nem érezném jól magam."
Miért, temetésre jól érezni magad mész?
Ha nem feltétlenül kellő, akor ne menj el, mentsd ki magad valahogy.
Ha pedig kényszerüség, valahogy bírjad ki azt a 1/2÷1 órát, nem kell feltünést csinálnod.
nem vagy te meleg?
Amúgy honnan szedted ezt a legmárkásabb ruha-legjobb parfüm dolgot, hogy addig nem mész ki az utcára ameddig ezen dolgok nincsenek rajtad? Mit tartasz te legmárkásabb ruhának és legjobb parfümnek? Tényleg kiváncsi vagyok rá.
Amúgy 2015-ben ez a korongecset-frizura a divat? 2014-ben milyen hajjal mászkáltál? 2013-ban? Nem akarok gúnyolódni, félre ne érts, csak komolyan kiváncsi vagyok ezekre.
Én nem vagyok kényszerbeteg, egyetlen dolog van amin nem változtatok közel 20 éve, az a Ralph Lauren ruhák, de ennyi.
zara, pull&bear, mayo chix...
Parfumböl meg jo illata legyen.. Mindegy csak legalabb 5000Ft-ba kerüljön, mert az azalattiak ganék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!