Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Temetésre milyen haj illik 17...

Temetésre milyen haj illik 17 éves "szépségmániás" (kényszerbeteg) fiúnak?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, pszichológusom szerint kényszerbeteg. Az a mániám, hogy sehová sem megyek ki otthonrõl, amíg be nincs szárítva meg ki nincs vasalva az extrém hajam és nincs rajtam a legmárkásabb ruha, a legjobb parfüm. Én divatmániának mondanám. Na szóval nem merek emberek közé menni, ha nincs belöve a hajam. Nos most ha temetésre megyek, akkor nem tudom, hogy mit szólnának az emberek, ha egy tökéletes 2015-ös divatú hajjal mennék. Félek, hogy megmondanák, hogy még temetésen is a divatozás a legfontosabb. De ha meg csak elmennék egy "levegön száradt hajjal", akkor én nem érezném jól magam. Akkor olyan lapos, semmilyen a hajam. Most tényleg nem tudom, mit csinâljak.

2015. aug. 24. 20:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi a hajas témára nem reagáltam. Hajas szalonban vágatom, a város legjobb fodrászata. Ök már csak tudják, mi épp az aktuális divat. Most ez, amiket linkeltem. Ma is voltam csíkot vágatni, mert az hamar benö :(
2015. aug. 26. 00:24
 12/12 anonim ***** válasza:

A Mayo Chix az nem női márka? Ez a Pull&Bear és Zara, ezek nem top márkák, elsősorban a mai kis "swag" fiúcskáknak számit nagy számnak, holott semmivel nem több mint egy H&M vagy C&A vagy bármelyik kínai, ezeket jó ha tudod. Persze Magyarország most tart ott, ahol mi a '80-as évek elején tartottunk az USA-ban. Elnézve a mai Magyarországot, Budapestet, mintha a saját gyerekkoromat látnám viszont itt.

A hajhoz annyit, hogy akkor most ez a korongecset a divat, ilyenre vágatod, jövőre ha más lesz a divat, akkor te is váltasz és az akkori divat szerint fogod nyiratni a hajad?

2015. aug. 26. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!