Egy 14 éves fiúnak milyen hajat javasolnátok?
Figyelt kérdés
Láttam egy hasonló kérdést tegnap, ezért gondoltam megkérdezem. Ma lesz neki a hajvágás, csak az a kérdés, hogy milyen legyen. Iskolaidőben rendszeresen, minden nap tesi van neki és sportol még ez mellett, de azért nem versenyszerűen. Nálunk is aktuális a nyár és a rengeteg, minden napos fürdés, úszás és ez miatt a hajmosás és fésülködés is. Emo, páwa, hippi, gomba (oviban nagyon aranyos, de ennyi idősen már egy kicsit gáz) meg a többi ilyesmi teljesen ki van zárva. Mit tanácsoltok, milyen legyen? Fontos, hogy menő, praktikus és jól is nézzen ki legyen, meg azért meg is érje. Mi a véleményetek az évszakonként változó hajról? Vagy jobb egész évben ugyanaz? Tanácstalan vagyok.2021. jún. 23. 12:03
71/122 anonim válasza:
72/122 anonim válasza:
Az előttem szólóval értek egyett én a fiamat sehova nem vinném ha nem néz ki normálisan, a tiédnek is jobb lenne egy normális frizura. De te tudod.
73/122 anonim válasza:
A második amit beküldték az nagyon jó max annyit lehet csinálni hogy borotválni nem kell az alját hanem az ott jöhetne fel így 0.5-1mm fent meg amit írtál hogy 3mm ez is jó nincs nagy különbség ha csak amit írtál sima 3mm mindenhol.
Nagyon közelről kéne nézni hogy most van benne 1mm is
74/122 A kérdező kommentje:
Jelenleg ilyesmi: [link]
Most csak pár napra jöttünk, de hétvégén visszamegyünk, utána pedig újra nyaralás és végig fürdés.
2021. jún. 25. 11:37
75/122 anonim válasza:
jól nez ki igy!
Ez focis, sportos stilus , divatos.
Oldalt kell gyakran nyírni ha gyorsan nő meg a végéből egy kicsit
76/122 anonim válasza:
Jól néz ki de ezt nem 2szer kell fent meg törölni és mindig be kell állítani és szárítani
77/122 A kérdező kommentje:
Ok, akkor küldjétek még képeket, hogy milyen meg ötleteket! Vagy ez pont így jó, ahogy most van?
2021. jún. 25. 18:23
78/122 A kérdező kommentje:
Vagy ez mondjuk őszi-téli/őszi-téli-tavaszinak jó?
2021. jún. 25. 18:40
79/122 A kérdező kommentje:
Vagy egész évre?
2021. jún. 25. 18:43
80/122 anonim válasza:
Szerintem jo egesz évre is , de neki nincs elképzelése h milyen hajat szeretne ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!