Egy 14 éves fiúnak milyen hajat javasolnátok?
Figyelt kérdés
Láttam egy hasonló kérdést tegnap, ezért gondoltam megkérdezem. Ma lesz neki a hajvágás, csak az a kérdés, hogy milyen legyen. Iskolaidőben rendszeresen, minden nap tesi van neki és sportol még ez mellett, de azért nem versenyszerűen. Nálunk is aktuális a nyár és a rengeteg, minden napos fürdés, úszás és ez miatt a hajmosás és fésülködés is. Emo, páwa, hippi, gomba (oviban nagyon aranyos, de ennyi idősen már egy kicsit gáz) meg a többi ilyesmi teljesen ki van zárva. Mit tanácsoltok, milyen legyen? Fontos, hogy menő, praktikus és jól is nézzen ki legyen, meg azért meg is érje. Mi a véleményetek az évszakonként változó hajról? Vagy jobb egész évben ugyanaz? Tanácstalan vagyok.2021. jún. 23. 12:03
121/122 A kérdező kommentje:
A borotva NAGYON túlzás. Undorító ennyi idősen.
2021. jún. 29. 12:55
122/122 anonim válasza:
Az nem fiatalos. 119es vagyok ott leírtam az ő véleményét ahogy kérted. Ezért küldtem a képet is hogy neki milyen van most látod nincs leborotválás mert az csúnya szerintem is. Csak úgy géppel az a nagyon kicsire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!