Egy 14 éves fiúnak milyen hajat javasolnátok?
Figyelt kérdés
Láttam egy hasonló kérdést tegnap, ezért gondoltam megkérdezem. Ma lesz neki a hajvágás, csak az a kérdés, hogy milyen legyen. Iskolaidőben rendszeresen, minden nap tesi van neki és sportol még ez mellett, de azért nem versenyszerűen. Nálunk is aktuális a nyár és a rengeteg, minden napos fürdés, úszás és ez miatt a hajmosás és fésülködés is. Emo, páwa, hippi, gomba (oviban nagyon aranyos, de ennyi idősen már egy kicsit gáz) meg a többi ilyesmi teljesen ki van zárva. Mit tanácsoltok, milyen legyen? Fontos, hogy menő, praktikus és jól is nézzen ki legyen, meg azért meg is érje. Mi a véleményetek az évszakonként változó hajról? Vagy jobb egész évben ugyanaz? Tanácstalan vagyok.2021. jún. 23. 12:03
61/122 A kérdező kommentje:
Jobb lenne, ha most nyáron kopasz lenne? Vagy maradjon ez a focista stílus, hogy oldalt rövid, felül oldalra fésülve? Vagy akkor most rögtön toljuk le? El fogunk utazni és most lesz a rendszeres fürdés. Mit szólnának hozzá, ha meglátnák, hogy ilyen pici haja van?
2021. jún. 24. 15:21
62/122 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy nyáron kényelmesebb a kopasz fej, nem kell hogy bárki kiakadjon rajta. Arra kell majd odafigyelni aztán, hogy ne égjen le a fejbőre, szóval tűző napon naptej és sapka vagy kendő legyen rajta. Utazás előtt pláne érdemes letolni, aztán ott nem lesz vele gond.
63/122 A kérdező kommentje:
A borotva az nagyon erős lenne.
Jövőre egészen biztos, hogy kopasz lesz.
2021. jún. 24. 15:34
64/122 A kérdező kommentje:
Mármint nyíróval. Már most is eléggé meleg van.
2021. jún. 24. 15:35
65/122 anonim válasza:
Géppel fej nélkül, mehet akár most is. A borotva valóban túlzás ennyi idősen.
66/122 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor ezek szerint ez egy jó és kényelmes haj nyárra.
Holnap megyünk nyaralni, ezért nem lenne most jó fodrászkodni, de jövőre a nyári szünet első napján letoljuk.
2021. jún. 24. 15:56
67/122 anonim válasza:
Pedig ha lesz nyaralás és lesz sok fürdés sokkal jobb a hajnal isbnem kell sokat szárítani amit tönkre tenné
68/122 anonim válasza:
szerintem ma este told le neki gépel sokkal kényelmesebb lesz a nyaralás.
69/122 anonim válasza:
Igaza van kényelmes lesz sokkal az utazás így figyelni kell rá le ne égjen és ennyi más meg mit foglakozik hogy milyen haja van
70/122 anonim válasza:
Most még nem késő holnap még sokkal jobb lesz a nyaralás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!