Egy 14 éves fiúnak milyen hajat javasolnátok?
Figyelt kérdés
Láttam egy hasonló kérdést tegnap, ezért gondoltam megkérdezem. Ma lesz neki a hajvágás, csak az a kérdés, hogy milyen legyen. Iskolaidőben rendszeresen, minden nap tesi van neki és sportol még ez mellett, de azért nem versenyszerűen. Nálunk is aktuális a nyár és a rengeteg, minden napos fürdés, úszás és ez miatt a hajmosás és fésülködés is. Emo, páwa, hippi, gomba (oviban nagyon aranyos, de ennyi idősen már egy kicsit gáz) meg a többi ilyesmi teljesen ki van zárva. Mit tanácsoltok, milyen legyen? Fontos, hogy menő, praktikus és jól is nézzen ki legyen, meg azért meg is érje. Mi a véleményetek az évszakonként változó hajról? Vagy jobb egész évben ugyanaz? Tanácstalan vagyok.2021. jún. 23. 12:03
11/122 A kérdező kommentje:
Kopasz alatt mit értesz? A borotva azért jócskán túlzás lenne. Mások is csinálnak ilyet nyáron? Akkor ez nem drasztikus, hirtelen?
Amúgy köszi! Ment pipa, mindre.
Egyéb ötletek és vélemények?
2021. jún. 23. 13:45
12/122 anonim válasza:
Nem kell borotválni az tényleg túlzás neki. Simán géppel fej nélkül akkor olyan 0.5mm lesz a haja de ha az túlzás meg akkor kell rá tenni egy fésűt és akkor valami 3,6,9mm bármelyik jó.
13/122 anonim válasza:
A legjobb az ha ti csináljátok mert sokkal jobban kifizetendő mint ha fodrász csinálja ez ilyen egyszerű hogy bárki meg tudja csinálni, mert hiszen ilyen frizurát 2 hetente kell vágni de ez attól is függ hogy milyen gyorsan nő a haja.
14/122 A kérdező kommentje:
Ok, akkor ezen a rövid, új frizurán elgondolkodunk. Jöhetnek, sőt jöjjenek még az ötletek és a vélemények, erről is és másról is!
2021. jún. 23. 14:07
15/122 anonim válasza:
Ahogy akarod és vársz de most jön az igazi meleg most levágod neki és ha még jönnek ötletek addigra nő egy kicsit a haja és ki tud próbálni más kis rövid hajat is.
16/122 A kérdező kommentje:
Azért nem 1-2 órán múlik... De ez egy jó ötlet, megtartom és várok még egy kicsit hátha jönnek még ötletek.
2021. jún. 23. 14:59
17/122 anonim válasza:
Majd írj hogy milyen lett. Képet is küldj ne a fiáról hanem egy kép aminek olyan a haja mint a fiade
18/122 A kérdező kommentje:
Várom még a válaszokat, írjatok minél többen!
2021. jún. 23. 15:52
19/122 A kérdező kommentje:
Most lesz a hajvágás, esetleg még valakitől ötletek??? Várom a válaszokat!
2021. jún. 23. 18:04
20/122 anonim válasza:
Szerintem egyszerüen vágd le 1 milisel vagy mondjuk a tarkonál és az oldalán egy milisel vagy borotvával felsö sávon 3 4 milisre .Az én fiamnak oldalt és tarkonál borotvált felül 3 milis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!